Overval Albert Heijn aan de Statenweg

De waarschijnlijk dronken overvaller jaagt tieners de stuipen op het lijf

update

3 tips, herkent u de man ook, bel alsnog 0800-6070.

Op donderdagmiddag 21 april rond 18:00 uur overvalt een man met een groot mes een filiaal van de Albert Heijn aan de Statenweg, vlakbij Diergaarde Blijdorp. Ondanks dat het spitsuur is, negeert de overvaller alle klanten, stevent recht op de caissière af en doet een greep in de kassa. Nadat hij nog een tweede caissière en een jonge vakkenvuller heeft bedreigt gaat hij ervandoor.

Vlucht

Getuigen zien dat hij vertrekt op een fiets daar vanaf de Statenweg in Rotterdam.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Signalement dader

De dader lijkt blank. De slachtoffers schatten hem tussen de 50 en 60 jaar oud. En omdat hij wat zwalkend liep, kan hij misschien dronken zijn geweest. Verder was de man onverzorgd en zou hij een snor en kort baardje kunnen hebben. Op zijn pet zat een witte opdruk, hij droeg een blauwe zogenaamde bubblecoat, met op de linkermouw bovenaan een rits.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op donderdagmiddag 21 april rond 18:00 uur getuige geweest van de overval op de Albert Heijn aan de Statenweg in Rotterdam?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en het signalement de dader?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de dader op zijn vlucht gezien?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar