Overvaller kiest hazenpad bij horen alarm

Een man die probeerde een tabakswinkel in Beneden-Leeuwen te overvallen, werd afgeschrikt door het alarm dat de medewerkster snel activeerde. De overvaller staat op beeld en de politie wil graag weten wie hij is.

De dader kwam op vrijdag 9 oktober 2020 rond 17.00 de sigaren-speciaalzaak aan de Zandstraat binnen. Hij deed alsof hij een aansteker wilde afrekenen, maar haalde plotseling een mes tevoorschijn en riep om geld. Hoewel de medewerkster schrok, schakelde ze direct het alarm in, waarop de overvaller weer naar buiten liep.

Meld het alstublieft als u weet wie de overvaller is Preloader
Meld het alstublieft als u weet wie de overvaller is
Meld het alstublieft als u weet wie de overvaller is Preloader

Gedraald

Uit de bewakingsbeelden blijkt dat de man al een paar minuten had gedraald voor hij de tabakswinkel binnenging. Hij had een donkergrijs capuchonvest aan met het getal 98 op zowel de linkermouw als links op de borst.
Verder droeg de dader een joggingbroek en donkerkleurige gympen. Geef het door aan de politie als u weet of vermoedt wie deze man is.

Help de politie

De overvaller droeg een mondmasker en een capuchon, maar zou herkend moeten kunnen worden. Meld het alstublieft als u weet of vermoedt wie hij is.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Sterktewens

Om het slachtoffer een bericht te sturen, gebruikt u onderstaande link.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar