Scooterrijdster laat vrouw (66) achter met zwaar letsel na botsing

Een 66-jarige vrouw liep zwaar letsel op na een botsing in de tunnel onder het winkelgebied Almere City Mall. Dinsdagochtend 17 september 2019 fietste zij naar huis toen een scooterrijdster tegen haar aanbotste.

update
teaser-date

21-01-2020 20:25

Ondanks de vijf binnengekomen tips, is de scooterrijdstor nog niet getraceerd. 

De scooterrijdster raakte door de klap uit balans, maar reed vervolgens door richting de Flevogarage. Het slachtoffer bleef met zwaar letsel achter.

Scooterrijdster Hospitaaldreef Preloader
Scooterrijdster Hospitaaldreef Preloader

Vrouw op scooter

Op bewakingsbeelden is kort nadat het slachtoffer de tunnel op de Hospitaaldreef in fietst, ook een persoon op een zwarte scooter te zien. Vermoedelijk is het slachtoffer door deze persoon aangereden.

  • Blanke vrouw
  • lang blond haar in een paardenstaart
  • grote, witte koptelefoon.

Zware operatie en revalidatie

Door de botsing verloor het slachtoffer de macht over het stuur. Ze kwam hierdoor hard ten val, met zwaar letsel als gevolg. Ze had meerdere breuken in haar onderbeen, een deuk in haar oogkas en een vinger uit de kom. Na een zware operatie kon zij drie maanden niet lopen. De vrouw is nog altijd aan het revalideren.

Help de politie

Herkent u de verdachte op de beelden of was u getuige van de botsing op de Hospitaaldreef? Neem alstublieft contact op met de politie en help het onderzoek verder.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Sterktewens

Via de link hieronder kunt u de 66-jarige vrouw een bericht sturen.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar