Spullen in Antwerpse loods mogelijk van vermiste Naima Jillal

Beloning € 10.000

In het onderzoek naar de sinds 2019 vermiste Naima Jillal is de afgelopen dagen uitgebreid gezocht in een loods nabij de Antwerpse haven. Onder platen in de loods zijn een handtas en kledingstukken aangetroffen die mogelijk toebehoren aan Naima.

Onderzoek in Antwerpse loods Preloader
Onderzoek in Antwerpse loods
Onderzoek in Antwerpse loods Preloader

Forensisch onderzoek

Zowel de Belgische als de Nederlandse politie heeft gezocht in de Antwerpse loods. De hele loods is doorzocht met speurhonden en er werd ook een grondradar ingezet. De grond in de loods is daarbij deels afgegraven, gezeefd en zorgvuldig onderzocht. Daarbij werden geen sporen aangetroffen van Naima Jillal, maar wel een handtas en kledingstukken. De aangetroffen goederen worden momenteel uitvoerig onderzocht op forensische sporen.

Naima Jillal Preloader
Naima Jillal
Naima Jillal Preloader

Vermist sinds 2019

Naima Jillal is sinds zondag 20 oktober 2019 spoorloos verdwenen. De politie vermoedt dat Naima het slachtoffer is geworden van een criminele afrekening. Ze zou ter verantwoording zijn geroepen voor een mislukte cocaïnedeal.

10.000 euro beloning

De politie gaat verder met het onderzoek. Er is al eerder een beloning uitgeloofd van 10.000 euro voor de tip die leidt tot de aanhouding van de verdachten. Een deel van deze beloning is ook voor de gouden tip die kan leiden tot de vindplaats van Naima Jillal.

Help de politie

Beschikt u over informatie die van belang kan zijn? Geef het alstublieft door.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Tippen vanuit het buitenland (lokaal tarief): +3179 - 3459800

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar