Opsporing Verzocht Preloader
alert

De politie is dringend op zoek naar TBS’er Henk Ernst (61). Hij is voor het laatst gezien op maandag 27 juli op de Coolsingel in Rotterdam. Als u Henk Ernst heeft gezien of weet waar hij verblijft, benader hem dan niet zelf, maar neem direct contact op met de politie.

double-arrow

Vrouw (90) op straat beroofd door kale fietser

Een brutale fietser haalde op 22 mei 2020 de portemonnee uit de jaszak van een 90-jarige mevrouw in Barneveld. Dankzij de bewakingscamera van een buurtbewoner kan de politie u de vermoedelijke dader laten zien.

update
teaser-date

14-07-2020 20:52

Ondanks drie tips is de straatrover nog niet herkend. Weet u wie hij is? Geef het door!

Tussen 15.50 en 16.00 uur die vrijdagmiddag zijn de verdachte en het slachtoffer gefilmd op het Gowthorpeplein. Hij op de fiets, zij wandelend met een rollator. De beroving staat niet op beeld, maar de verdachte voldoet aan de beschrijving die zowel mevrouw als getuigen opgaven.

Zakken doorzocht

De man zou mevrouw hebben klemgezet en in haar boodschappentas hebben gegraaid. Daar zat niets van waarde in. Het slachtoffer was als verlamd door de schrik, waardoor de dader erin slaagde haar jas open te maken en haar zakken te doorzoeken.
Hij trof er een portemonnee aan, waarmee hij ervandoor ging. Getuigen die doorhadden wat er gebeurde zijn nog achter hem aan gegaan, maar de man wist weg te komen.

Versleten fiets

De verdachte die op beeld is vastgelegd, is een kale man met een donkergetinte huidskleur. Hij is vermoedelijk tussen 50 en 60 jaar oud en reed op een wat versleten, bruine herenfiets met een reflector in het voorwiel.
Meld het alstublieft als u een idee heeft wie deze man kan zijn.

Help de politie

Wie (her)kent de fietser op de bewakingsbeelden?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Sterktewens

Om het 90-jarige slachtoffer een bericht te sturen, gebruikt u de link hieronder.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar