Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Winkeldief slaat ten minste vier keer toe

ij het bekijken van de beelden van een aantal winkeldiefstallen in Deventer ging bij de politie een belletje rinkelen. De dader in het Kruidvat in mei 2021 is waarschijnlijk dezelfde die in december 2020 drie keer werd gefilmd toen hij toesloeg in een paar supermarkten.

De dief deed alle keren zijn best om zich te verstoppen achter een mondmasker en onder een capuchon, maar hij lijkt op alle beelden dezelfde schoenen aan te hebben.

update
teaser-date

09-11-2021 21:43

Deze man is ondanks de vijf binnengekomen tips, nog niet herkend. Weet u wie hij is? Geef het alstublieft door.

Agressief

Op 11, 17 en 27 december maakte hij vele kilo’s aan dure vleesproducten buit bij verschillende Albert Heijn-filialen in Deventer. Bij één gelegenheid hadden twee medewerkers in de smiezen wat de man aan het doen was. Ze spraken hem erop aan, maar hij werd zó agressief dat ze hem alsnog moesten laten vertrekken.

Kruidvat

Bij het Kruidvat aan het Boreelplein verscheen op dinsdag 4 mei een man op beeld die een aantal prijzige gezichtscrèmes wist te stelen. Aan zijn manier van doen én dus aan de schoenen te zien, is hij de vleesdief van december.

Help de politie

Geef het alstublieft door als u weet wie de man op de beelden is.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun de gedupeerden

Leeft u mee met deze zaak? Laat een sterktewens achter.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar