Woninginbraak aan de Zwarte Dijk

Dader probeert tevergeefs te pinnen met gestolen bankpas

update

Over deze man ontvangt de politie nog graag meer informatie, want ondanks 2 tips is hij nog niet herkend. 

In de vroege ochtend van zondag 26 juni wordt ingebroken bij een woning in Teteringen. Met de gestolen pinpas wordt vervolgens geprobeerd te pinnen. 

 

Inbraak

De eigenaar van een transportbedrijf in Teteringen was in het weekend van 25 en 26 juni met zijn vrouw een weekendje weg. De man heeft een bedrijf aan huis en tijdens dat weekend kwam een van zijn chauffeurs om 04.00 uur ’s nachts aan bij het huis van zijn baas. De chauffeur ziet een vreemde omafiets met mandje achter het huis, en zodra hij poolshoogte wil nemen, schiet er een schim weg, mèt fiets. Er blijkt net te zijn ingebroken.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Poging pinfraude

Zo’n 20 minuten na de inbraak komt in Teteringen een man met bivakmuts aanfietsen over het Willem Alexanderplein, vermoedelijk vanuit het Doelenpad, over de Hoolstraat naar de pinautomaat. Hij zet zijn omafiets met mandje keurig neer voor hij probeert te pinnen met de bij de inbraak buitgemaakte bankpas. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Verkeerde pincode

Ondanks het briefje waar hij op tuurt voor waarschijnlijk de pincode, toetst hij drie keer een verkeerde code in en wordt de pas geblokkeerd. Omdat de man op de fiets is, zou het heel goed om een plaatselijke inbreker kunnen gaan. Hij heeft bruine ogen, lijkt nauwelijks wimpers of wenkbrauwhaar te hebben en heeft een opvallend gevormde bovenlip. 

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft een vermoeden wie deze man is? 

Help de politie

Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar