Opsporing Verzocht Preloader
alert

GEZOCHT: Luciano Dijkman (24) en Sherwin Benshomin Windster (27). Beiden ontsnapten op dinsdagavond 21 juni rond 20.30 uit een TBS-kliniek in Nijmegen. Ze gingen ervandoor in een witte Volkswagen Golf met zonnedak. Ziet u (een van) deze mannen, benader hen niet zelf. Meer informatie, waaronder signalementen van Dijkman en Windster, vindt u op de website van de politie.

double-arrow

Mishandeling bij voetbalrellen

Een man slaat om zich heen met een riem en mishandelt een politiepaard.

update

Vreemd genoeg nog geen gouden tip. Kijk goed naar de verdachte, hij kwam uit Vak E van de Willem II supporters. Herkent u deze gespierde blanke man alsnog, reageer dan!

Op vrijdag 4 april 2014 werd de voetbalwedstrijd Willem II – FC Dordrecht gespeeld. Na een onrustige wedstrijd met veel vuurwerk gingen de ongeregeldheden buiten het stadion aan de Goirleseweg in Tilburg verder. Daarbij werden 12 mensen opgepakt, maar de verdachte die met een riem uithaalde naar politiepaarden en bereden agenten is nog niet gevonden.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Verdachte

De verdachte haalt meerdere keren uit met een riem naar agenten en paarden, en lijkt uiteindelijk één van de paarden geraakt te hebben. We zoeken een gespierde, blanke man, met witte pet en grijs T-shirt.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent de verdachte op de beelden?

Kijk ook eens naar