Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Mishandeling bij voetbalrellen

Een man slaat om zich heen met een riem en mishandelt een politiepaard.

update

Vreemd genoeg nog geen gouden tip. Kijk goed naar de verdachte, hij kwam uit Vak E van de Willem II supporters. Herkent u deze gespierde blanke man alsnog, reageer dan!

Op vrijdag 4 april 2014 werd de voetbalwedstrijd Willem II – FC Dordrecht gespeeld. Na een onrustige wedstrijd met veel vuurwerk gingen de ongeregeldheden buiten het stadion aan de Goirleseweg in Tilburg verder. Daarbij werden 12 mensen opgepakt, maar de verdachte die met een riem uithaalde naar politiepaarden en bereden agenten is nog niet gevonden.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Verdachte

De verdachte haalt meerdere keren uit met een riem naar agenten en paarden, en lijkt uiteindelijk één van de paarden geraakt te hebben. We zoeken een gespierde, blanke man, met witte pet en grijs T-shirt.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent de verdachte op de beelden?

Kijk ook eens naar