Dief bankpas filmde intoetsen pincode

  • Aalsmeer

Het komt helaas voor dat terwijl u in een winkel uw pincode intoetst, een crimineel probeert mee te loeren. De man die dat op 16 oktober 2019 bij een mevrouw in Aalsmeer deed, gebruikte zijn telefoon om haar pincode te filmen.

Update

U gaf twee tips door, maar helaas geen gouden. Meer informatie blijft welkom.

Het gebeurde die woensdagmiddag in de Jumbo aan de Ophelialaan. Toen mevrouw kort daarna in een andere winkel wilde afrekenen, bleek haar portemonnee verdwenen. Daarin zat onder meer wat contant geld en haar bankpas.

Flink bedrag gepind

Een jonge man, hoogstwaarschijnlijk dezelfde als in de Jumbo, had intussen al een flink bedrag van haar rekening opgenomen. Tijdens het pinnen, bij een geldautomaat aan het Poldermeesterplein, is hij gefilmd. Geef het door aan de politie als u weet wie deze man is.

Twee vrouwen

Op bewakingsbeelden van de Jumbo is te zien dat de pincodefilmer contact heeft met twee vrouwen en dat ze vervolgens met z'n drieën vertrekken. Mogelijk zegt de combinatie van personen iemand iets.

202113_aalsmr_vrouwen2.jpg
De verdachte leek met deze twee vrouwen op te trekken
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Wie herkent de verdachte(n) op de beelden, mogelijk in combinatie met twee vrouwen? De man in de Jumbo is zeer vermoedelijk dezelfde als die bij de geldautomaat.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Ophelialaan

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.