BeloningVermist

Frederik Pallesen al vijf maanden vermist

  • Aalsmeer
  • Update 

Van de toen 25-jarige Pallesen is sinds 15 januari 2019 niets meer vernomen. De politie houdt er rekening mee dat hij het slachtoffer is geworden van een misdrijf.

Indien er daadwerkelijk sprake blijkt te zijn van een misdrijf, is voor de tip die deze zaak oplost een beloning uitgeloofd van 15.000 euro.

119297_aalsmeer_so2.jpg

Frederik Pallesen, geboren in 1993, is het jongste kind van Deense ouders. Toen hij drie jaar oud was, verhuisde het gezin naar Nederland. Ten tijde van zijn verdwijning woonde Frederik bij zijn ouders aan het Rameaulaantje in Aalsmeer.

119297_aalsmeer_3luik_tattoo.jpg

Hij is ongeveer 1.80 meter lang en heeft een tenger postuur en rossig blond haar. Op beide armen heeft hij grote, opvallende tatoeages.

Hand- en spandiensten

Frederik werkt af en toe in het bedrijf van zijn ouders en rijdt daarnaast als koerier. Uit onderzoek komt naar voren dat hij in de periode voor zijn verdwijning bij schimmige zaken betrokken was geraakt.De politie heeft niet de indruk dat Frederik een hoofdrolspeler is in het criminele milieu, maar alles wijst erop dat hij zo nu en dan wel hand- en spandiensten verleende. Een mogelijke aanleiding voor zijn verdwijning zou een ruzie of conflict in dat milieu kunnen zijn.

Niet vrijwillig

De laatste keer dat zijn ouders Frederik zagen, was toen hij op maandag 14 januari rond 22.00 naar zijn kamer ging om te slapen. In de ochtend van de 15e moet hij vertrokken zijn, waarschijnlijk na 08.30 uur, maar voor zover nu bekend heeft niemand hem die dinsdag gezien.

119297_aalsmeer_so5b.jpg

Een aanwijzing dat Frederik vermoedelijk niet vrijwillig is verdwenen, is dat hij geen bankpas of extra kleding heeft meegenomen.

  • Wie weet waar Frederik Pallesen sinds 15 januari 2019 is geweest en/of waar hij nu zou kunnen zijn?

Telefoon in Almere

Onderzoek van gsm-gegevens wijst uit dat Frederiks mobiele telefoon rond 11.50 uur vanuit Aalsmeer in de richting van Schiphol is verplaatst.

119297_aalsmeer_krt_telefoon.jpg

Daarna is het signaal waargenomen in Almere, aan de rand van het nieuwe stadscentrum nabij het Weerwater; een plek waar Frederik geregeld kwam.

Vanaf ongeveer 13.30 uur die 15e januari is het toestel niet meer actief geweest.

  • Wie heeft Frederik Pallesen gezien op 15 januari? En weet u in wiens gezelschap hij was die dag?
119297_aalsmeer_peugeot.jpg
Witte Peugeot

De bestelauto waar Frederik destijds vaak als koerier in reed, is een witte Peugeot met het kenteken 2-VZL-27.

119297_aalsmeer_peugeot_achter.jpg

De politie wil graag meer weten over Frederiks koerierswerk. Komt de auto u bekend voor en heeft u die op of vóór 15 januari ergens gezien, geef het door. Ook als u weet waar Frederik destijds zoal kwam, hoort de politie dat heel graag van u.

Overigens heeft de Peugeot inmiddels een andere eigenaar, dus u hoeft niet te tippen wanneer u die nu nog ergens ziet.

119297_aalsmeer_so6.jpg
Uw informatie

Heeft u Frederik Pallesen gezien op dinsdag 15 januari, heeft u informatie over zijn activiteiten die dag of over wie hij ontmoet heeft? Laat het de politie weten.Dat kan desgewenst ook in een vertrouwelijk gesprek met het Team Nationale Inlichtingen, op 079 - 34 58 999.

  • Wie heeft informatie over de aanleiding voor Frederiks verdwijning en/of wie daar mogelijk achter kunnen zitten?
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

MEER OVER