Dode man (29) in auto

  • Waalre
  • Update 

De politie wilt weten wie de Renault Laguna ergens heeft gezien.

Update

Dinsdagochtend 9 juli zijn er in Valkenswaard en Eindhoven twee mannen (32 en 31) in hun huizen aangehouden. De politie verdenkt hen beiden van betrokkenheid bij de dood van de man (29) uit Eindhoven. Welke rol de twee nu aangehouden verdachten daarbij hebben gespeeld wordt nu onderzocht en de rechercheurs sluiten niet uit dat ze binnenkort nog meer aanhoudingen kunnen doen.

Op donderdag 2 mei werd er in een auto op een bospad vlakbij zijn huis door een voorbijganger een dode man gezien.

tcm17297351_large.jpg
Onderzoek

Vrijdag werd er nog door militairen en forensisch specialisten uitgebreid onderzoek op en rond het bospad gedaan. Zaterdag werd de identiteit van het werkelijke slachtoffer bekend: de dode man in de auto blijkt een 29-jarige man uit Eindhoven te zijn. Hij is door een misdrijf om het leven gekomen.

tcm17297352_large.jpg
Renault Laguna

Het slachtoffer werd gevonden in een blauwe Renault Laguna met kenteken 46-GB-PS. De rechercheurs willen weten wie deze specifieke auto heeft zien rijden of ergens zien staan tussen maandag 29 april en donderdag 2 mei, de dag dus dat het slachtoffer werd gevonden.

  • Wie heeft de blauwe Renault Laguna met kenteken 46-GB-PS zien rijden of ergens zien staan tussen maandag 29 april en donderdag 2 mei?

  • Wie heeft er over het algemeen informatie over deze zaak en dit nog niet met de politie besproken?