Gewapende overval levert daders maar 10 euro op

  • Waalre

In het Brabantse Waalre overvielen twee mannen op 22 januari 2024 een tankshop. Terwijl één van hen op de uitkijk bleef staan, bedreigde de andere de aanwezige medewerkster met een vuurwapen. De buit bedroeg slechts 10 euro.

Het tweetal kwam die maandag net na 22.00 uur aan bij het tankstation aan de Burgemeester Mollaan en was na veertig seconden alweer vertrokken. Hoewel beide mannen een bivakmuts droegen, zijn er aardig wat details waaraan ze herkend zouden kunnen worden.

Kenmerken overvallers

De dader met het wapen is de langste en dunste van de twee. Hij heeft een lichte huidskleur en was geheel in het zwart gekleed. De pet die hij onder zijn capuchon op had, heeft een witte opdruk. Deze man lijkt x-benen te hebben die ‘zwabberen’ als hij rent.

Details die aan zijn handlanger opvallen, zijn het jack van Under Armour en vooral zijn niet-alledaagse schoenen. Die zijn van het merk Off-White en zien eruit als gympen, maar het zijn in feite werkschoenen met stalen neuzen. Ook deze man heeft vermoedelijk een lichte huidskleur.