Vermist

Follow-up: vermissing Yildiz Kayali

  • Zevenaar

De toen 42-jarige Yildiz Kayali, moeder van drie kinderen, verdween eind december 2023 en is sindsdien vermist. Gevreesd wordt dat de inwoonster van Zevenaar slachtoffer van een misdrijf is geworden. De politie heeft in februari 2024 de partner van Yildiz aangehouden als verdachte van betrokkenheid bij haar verdwijning.

Donderdag 29 december

Yildiz Kayali woont sinds 2016 in Nederland. Ze had tot haar vermissing twee banen: als schoonmaakster in een hotel en als productiemedewerker in een metaalgieterij. Een belangrijke reden om zo hard te werken is dat Yildiz haar drie kinderen financieel steunt die na haar scheiding in Turkije zijn achtergebleven.

Op donderdag 29 december was Yildiz om 06.00 uur begonnen met schoonmaakwerk, waarna ze om 09.49 uur aankwam bij haar woning aan de Von Weberstraat in Zevenaar. Richting het middaguur heeft ze met allebei haar werkgevers gebeld en met één van haar dochters.

242072_zvnr_so_.jpg
Yildiz Kayali

Auto tweemaal geregistreerd

Na het telefoontje rond 12.00 uur met haar dochter in Turkije is van Yildiz Kayali niets meer vernomen. Ook haar Samsung-telefoon, een Galaxy S10, is weg.

Politieonderzoek leert dat de auto van de Zevenaarse om 17.40 uur die dag is geregistreerd op de A12 in de omgeving Duiven, in de richting van Arnhem. Het gaat om de Peugeot 208 op de foto hieronder. De auto werd om 18.54 uur opnieuw geregistreerd op de A12 op weg richting Zevenaar.

242072_zvnr_peugeot1.jpg
De Peugeot 208 van Yildiz Kayali

Vertel wat u weet

Het is niet duidelijk of Yildiz op die momenten zelf in de Peugeot 208 zat en of ze toen in leven was. Waar kan de kleine Peugeot geweest zijn die 29e december en wie heeft er gebruikt van gemaakt? En wie weet meer over wat er die dag met Yildiz kan zijn gebeurd?

De politie maakt zich grote zorgen om Yildiz en wil graag in contact komen met iedereen die haar heeft gezien of gehoord op of na 29 december of die informatie heeft die met haar verdwijning te maken kan hebben.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Deel uw informatie

Denkt u iets te weten over het lot van Yildiz Kayali, neem dan alstublieft contact op met de recherche. Dat mag ook anoniem.

Heeft u iets verdachts gezien die donderdag 29 december 2023 in de buurt van de Von Weberlaan in Zevenaar of beschikt u mogelijk over andere informatie die de politie verder kan helpen? Laat het weten!

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Von Weberstraat in Zevenaar

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER