Vermist

Yildiz Kayali (42) vermist sinds eind december

  • Zevenaar

Sinds vrijdag 29 december 2023 hebben haar dierbaren niets meer vernomen van Yildiz Kayali uit Zevenaar. Er zijn grote zorgen over wat er met de 42-jarige vrouw kan zijn gebeurd. De politie vreest dat Yildiz slachtoffer van een misdrijf is geworden.

Op vrijdag 15 februari 2024 is een 59-jarige man uit Zevenaar aangehouden als verdachte in dit onderzoek. Vervolgens deed de recherche uitgebreid sporenonderzoek in en rond een huis aan de Von Weberstraat in Zevenaar. Ook heeft de politie daar met een aantal buurtbewoners gesproken.

242213 Zevnr So9
Yildiz Kayali

Peugeot 208

Eén van de belangrijke aanknopingspunten waarop het onderzoek zich richt is de auto waarin Yildiz destijds reed. Dat is een lichtgrijze Peugeot 208 met het kenteken 49-XNL-3. De politie hoort graag van u als u weet of vermoedt waar deze auto is geweest in de week na 29 december.
Daarnaast komt de politie heel graag in contact met iedereen die Yildiz Kayali sinds 29 december nog heeft gezien en/of gesproken.

242072_zvnr_peugeot1.jpg
De auto waar Yildiz Kayali in reed

Uw beelden

Ook als u op 29 december 2023 of in de periode daarna iets afwijkends heeft gezien in (de buurt van) de Von Weberstraat, wil de recherche u spreken.
Heeft u camerabeelden uit de omgeving die in dit onderzoek van belang zouden kunnen zijn, meld dat dan alstublieft of upload uw opnamen direct via het tipformulier.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Contact met de politie

Deel uw informatie en/of beelden op onderstaande manieren.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

MEER OVER