Beloning

Hoge beloning in onderzoek reeks ontploffingen

  • Vlaardingen

In het onderzoek naar een serie explosies in Vlaardingen, heeft het Openbaar Ministerie in Rotterdam een hoge beloning uitgeloofd. Een bedrag van 50.000 euro ligt klaar voor de tip die leidt tot de aanhouding en veroordeling van de opdrachtgever(s) achter de levensgevaarlijke incidenten.

Incident nummer 23

In de nacht van zondag 19 op maandag 20 mei 2024 voltrok zich de 23e gewelddadige bedreiging in de reeks – bij een woning aan de Gretha Hofstralaan die vanwege eerdere explosies al enige tijd verlaten was.

Kijkt en luistert u hieronder alstublieft naar de twee verdachten. Ze reden die nacht op een scooter en veroorzaakten rond 01.30 uur opzettelijk een ontploffing.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Geef uw informatie door

  • Wie weet meer over de twee verdachten die in de nacht van 19 op 20 mei een explosief lieten afgaan bij de verlaten woning aan de Gretha Hofstralaan in Vlaardingen?
  • Wie heeft informatie over de opdrachtgever(s) achter de serie gevaarlijke en intimiderende incidenten? Uw informatie doorgeven kan, als dat voor u prettiger voelt, vertrouwd en veilig via het Team Criminele Inlichtingen.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven