Verdachten op beeld van explosie bij woning

  • Vlaardingen

Door een reeks ontploffingen bij woningen de afgelopen maanden groeit in Vlaardingen de angst dat de daders mogelijk vergissingen maken en dat iedereen zomaar slachtoffer kan worden. Dat laatste overkwam begin januari 2024 een echtpaar van in de 80.

Beelden verdachten

In de buurt van de woning van het echtpaar ging een explosief af dat vermoedelijk voor iemand anders was bedoeld. Ook bij een huis aan de Wilhelminastraat ging het mis; daar was er een ontploffing op woensdagavond 3 januari. Van twee verdachte mannen die daarbij betrokken waren, maakt de politie camerabeelden openbaar.
Kijkt u alstublieft goed naar de beelden hieronder en meld het bij de politie als u iets weet of vermoedt over de personen die te zien zijn. Een tip doorgeven kan natuurlijk anoniem of middels een vertrouwelijk gesprek met het Team Nationale Inlichtingen.

Wilhelminastraat

’s Avonds laat die 3e januari liep het tweetal door de Oostwijk in Vlaardingen. Eén van hen liet net na 23.00 uur een pakketje achter bij een woning aan de Wilhelminastraat, waarna een heftige explosie volgde. Heeft u enig idee wie de verdachten zijn, neem dan alstublieft contact op met de politie.
De twee liepen ook door onder meer de Oosterdwarsstraat, de Koninginnestraat en de Oosterstraat. Beschikt u over aanvullende camerabeelden uit de omgeving waar de verdachten mogelijk op staan, dan hoort de politie heel graag van u.

242021_vlaardngn_straatpd2.jpg
Wilhelminastraat in Vlaardingen
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Informatie en/of beelden delen met de politie kan als volgt:

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Oostwijk

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.