Beloning

Jos Leijdekkers

Jos Leijdekkers wordt gezien als hoofdrolspeler in onder meer grootschalige cocaïnehandel in Nederland en België. Voor de tip die leidt tot Leijdekkers’ aanhouding heeft het Openbaar Ministerie een beloning van 200.000 euro uitgeloofd.

In Turkije geweest

Waarschijnlijk verblijft Leijdekkers al langere tijd niet meer in Nederland. De politie vermoedt dat de voortvluchtige in Turkije is (geweest), maar waar precies is niet duidelijk.
Jos Leijdekkers is geboren op 1 juli 1991 en wordt dus dit jaar 31 jaar oud. De foto van hem bovenaan deze pagina is uit 2016.

222224_nol_2011_.jpg
Zo zag Leijdekkers er rond 2011 uit

Verdwijning Naima Jillal

Behalve van drugshandel, diverse zeer ernstige geweldsdelicten en het witwassen van criminele opbrengsten wordt Leijdekkers verdacht van betrokkenheid bij de verdwijning en zeer vermoedelijke dood van Naima Jillal. Van de toen 52-jarige Amsterdamse is sinds 20 oktober 2019 niets meer vernomen. 
In het zogenoemde Marengo-onderzoek zijn foto’s opgedoken die lijken te bevestigen dat Naima Jillal is gemarteld en niet meer in leven is.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Wie heeft informatie over de mogelijke verblijfplaats van Jos Leijdekkers en/of weet waar de voortvluchtige recentelijk kan zijn geweest?

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven