Karin Grijpstra (55) vermoedelijk slachtoffer misdrijf

  • Cornjum

Het levenloze lichaam van Karin Grijpstra (55) werd zondagochtend 23 februari 2020 aangetroffen in een sloot die langs De Wier loopt, vlakbij haar woning in het Friese dorp Cornjum. De politie vermoedt dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen.

Waarschijnlijk is mevrouw Grijpstra zaterdagavond na middernacht haar hond gaan uitlaten. Haar lichaam werd uren later, rond 09.00 uur, gevonden.

Team Grootschalige Opsporing

Inmiddels is de politie een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gestart. 
De rechercheurs komen graag met mensen in contact die tussen middernacht en zondagochtend 09.00 uur op De Wier of in de omgeving zijn geweest. Ook als u denkt niets bijzonders te hebben gezien, neem alstublieft toch contact op.

Toneelvoorstelling

Zaterdagavond 22 februari was er een toneelvoorstelling in het dorpshuis in Cornjum. Heeft u na afloop of onderweg naar huis iets opvallends gezien, dan hoort de politie dat graag.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Ieder klein detail kan in dit onderzoek van groot belang zijn. Was u in de nacht van 22 op 23 februari in de omgeving van De Wier in Cornjum? Neem dan alstublieft contact op via één van onderstaande mogelijkheden.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

De Wier

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.