Liquidatie Altan Soysal (41) aan de Eschersingel

  • Utrecht
  • Update 

De moord vindt midden in een woonwijk met veel gezinnen plaats.

Update

14 tips, met achtergrondinformatie over wie die Chengis zou kunnen zijn. De man die Said Turk wordt genoemd heeft zichzelf gemeld.

Net na middernacht op dinsdag 19 november 2013 wordt in de deuropening van zijn huis aan de Eschersingel in de Utrechtse woonwijk Leidsche Rijn de van Turkse komaf Altan Soysal (41) geliquideerd. Altan Soysal was actief binnen het criminele milieu.

tcm17331832_large.jpg
Angst

De moord is gepleegd in een wijk waar veel gezinnen wonen en heeft veel indruk gemaakt en angst veroorzaakt.

tcm17331839_large.jpg
Ziekenhuis

Op maandag 18 november 2013 is Altan Soysal eerst in Rotterdam of omgeving. Vervolgens rijdt hij terug naar Utrecht om in het Wilhelmina Kinderziekenhuis op ziekenbezoek te gaan bij een kind van vrienden. Bij het verlaten van het ziekenhuis ’s avonds rond 20.00 uur wordt hij door een bewakingscamera gefilmd.

tcm17331838_large.jpg
Van der Valk

Altan Soysal rijdt daarna door naar het Van der Valk hotel in Breukelen, voor een ontmoeting van een paar uur met meerdere mensen.

tcm17331834_large.jpg
Laatste beelden

Ook hier wordt hij bij het weggaan gefilmd, als hij in zijn auto rond 23.45 uur op weg gaat naar huis. Een kwartier later wordt Altan Soysal in zijn deuropening doodgeschoten.

tcm17331836_large.jpg
Rotterdam

De politie denkt dat er een duidelijke link naar Rotterdam is. Uit onderzoek is gebleken dat Altan Soysal de avond voor zijn dood, op maandag 18 november 2013, in of rond Rotterdam is geweest.

tcm17331833_large.jpg
Volkswagen Golf

De politie wil graag in contact komen met mensen die het slachtoffer die avond in Rotterdam of omgeving hebben gezien, al dan niet in zijn grijze Volkswagen Golf. De politie denkt dat dat bezoek mogelijk in verband staat met zijn dood.

tcm17331837_large.jpg
Terugrijden

De politie gaat er vanuit dat Altan Soysal na zijn bezoek aan Rotterdam die avond in zijn eentje naar Utrecht is teruggereden. Mocht dat niet zo zijn, dan hoort de politie dat graag.

tcm17331835_large.jpg
Chengis

Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat het slachtoffer contact had met ene “Chengis” of “Chengiz”. Mogelijk is dit een voornaam. De politie wil met mensen spreken die vermoeden wie deze persoon kan zijn.

  • Wie is er net na middernacht op dinsdag 19 november 2013 getuige geweest van de liquidatie van Altan Soysal (41) aan de Eschersingel in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn?

  • Wie heeft er informatie over de daders?

  • Wie heeft Altan Soysal (41) op maandag 18 november 2013 in Rotterdam of omgeving gezien, al dan niet in zijn grijze Volkswagen Golf?

  • Wie kent Altan Soysal vanuit Rotterdam of omgeving?

  • Wie heeft er informatie over de terugreis van Altan Soysal op maandag 18 november 2013 van Rotterdam naar Utrecht?

  • Wie heeft een vermoeden wie “Chengis” of “Chengiz” is?

Eschersingel

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER