Man met bijzonder mes overvalt Kruidvat Haroekoeplein

  • Utrecht
  • Update 

Een Kruidvat-filiaal aan het Haroekoeplein werd donderdagochtend 27 september 2018 overvallen. De dader bedreigde het personeel met een bijzonder mes.

Update

Er zijn twintig tips binnengekomen over deze overvaller, met name over zijn kleding en het mes. De politie ontvangt graag nog meer informatie over hemzelf.

Vanwege zijn afwijkende gedrag had een oplettende medewerkster de man buiten al opgemerkt. Eenmaal binnen gedroeg hij zich als een normale klant, totdat hij bij de kassa ineens een mes trok.

119137_utrecht_dadmes2.jpg
Bijzonder kartelmes

Het mes was voorzien van een geel handvat, had scherpe kartels en een vrij lang lemmet. Herkent u dit mes of legt u hiermee een link naar de dader? Geef uw tip door; dit kan ook anoniem door te bellen met 0800-7000.

119137_utrecht_dadh2.jpg
Opvallend wit jack

De overvaller ging er uiteindelijk vandoor met de inhoud van de kassa. Het slachtoffer schat de man tussen 25 en 30 jaar oud en rond 1.80m lang. Hij heeft een donkere huidskleur en een normaal postuur.

119137_utrecht_dada2.jpg

Op de ochtend van de overval had hij een sikje en droeg hij een wit trainingsjack, een kapotte spijkerbroek en donkerkleurige gympen.

119137_upd_utr-kv_2luikpet.jpg

Ook had hij een pet op van het merk DSquared2, met daar overheen een zwarte capuchon.

  • Wie herkent de man op de bewakingsbeelden?

  • Wie heeft er meer informatie over het mes?
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven