Vermist

Marc Jaskulski (36) sinds half april onvindbaar

  • Dronten

Sinds 15 april 2024 hebben zijn dierbaren niets meer vernomen van de 36-jarige Marc Jaskulski. Een bijzonder zorgelijk gegeven, ook omdat Marc nierpatiënt is en zonder zijn medicijnen ernstig ziek kan worden.

Familie en vrienden van de vermiste Drontenaar kennen Marc als sociaal en iemand die gemakkelijk contact maakt. Hij belde tot zijn verdwijning vrijwel dagelijks met zijn ouders. Zij zijn het die bij Marcs woning gingen kijken toen ze geen contact met hem kregen. Hun zoon was weg, net als zijn fiets, maar zijn medicijnen waren nog in zijn woning.

Gazelle-fiets

Zodra zijn ouders aangifte deden van Marcs vermissing, startte de politie een onderzoek. Ontdekt werd onder meer dat de 36-jarige op maandag 15 april van huis vertrok op zijn herenfiets van Gazelle.

242276 Drontn So08
Laatst bekende beeld van Marc Jaskulski

De sindsdien vermiste Marc werd, fietsend, om circa 14.15 uur gefilmd op de Langstraat in Dronten. Hij had op dat moment een groene jas aan, een grijze joggingbroek en bruine schoenen.

Bos- en watergebied

Rond 14.45 uur die 15e april heeft Marcs telefoon een signaal afgegeven in de buurt van het Roggebotbos, ten oosten van Dronten. Sindsdien ontbreekt ieder spoor.

Er is in de bosrijke omgeving bij zijn woonplaats uitgebreid naar Marc Jaskulski gezocht, inclusief in het water van onder andere het Revemeer en het Vossemeer. Tot in Kampen aan toe is geprobeerd om Marc en/of zijn fiets te vinden, maar zonder resultaat.

242276 Drontn Regio1
Zoekactie in Roggebotbos

Afspraak via dating-app?

De politie beschikt over aanwijzingen dat Marc actief was binnen de LHBTI-gemeenschap. Zijn directe omgeving was daarvan niet op de hoogte. De Drontenaar bezocht vermoedelijk ontmoetingsplekken voor mannen en lijkt actief te zijn geweest op dating-apps als Grindr.

Een mogelijk scenario is dat Marc via zo’n app een afspraak had die maandag van zijn verdwijning. Waar of met wie dat zou zijn, weet de recherche nog niet. Denkt u daarover iets te weten en/of had u destijds contact met Marc Jaskulski, meld dat dan alstublieft.

242276 Drontn So06
Marc Jaskulski

Bril en gehoorapparaatjes

Laat alstublieft van u horen als u een idee heeft waar Marc op 15 april na 14.45 uur naartoe kan zijn gegaan en/of met wie hij contact kan hebben gehad. Ook als u hem sindsdien mogelijk ergens heeft gezien, wil de politie u graag spreken.

Ten tijde van zijn verdwijning had Marc een kleine bril op en had hij in beide oren een gehoorapparaatje. Mogelijk zet dat iemand aan het denken. Hieronder ziet u een foto van een soortgelijke Gazelle-fiets als die waarop Marc die maandagmiddag reed. Heeft u die daarna nog ergens gezien, geef dat dan alstublieft door aan de politie.

242276 Drontn Sgfiets
Soortgelijke fiets van het merk Gazelle
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Contact met politie

Ieder beetje informatie, hoe klein u mogelijk ook denkt dat het is, kan in dit onderzoek van belang zijn. Neem alstublieft contact op met de politie – desnoods anoniem – als u weet of vermoedt waar Marc Jaskulski is en/of wat er met hem gebeurd kan zijn.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Dronten

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER