Motorjack en opvallend oor leiden hopelijk naar identiteit inbreker

  • Zoetermeer

Het lijkt logisch om ónopvallende kleding aan te trekken wanneer je gaat inbreken. De man die op 22 oktober 2021 in Zoetermeer probeerde toe te slaan, houdt er z’n eigen inzichten op na. Hij droeg voor de gelegenheid een soort motorjack met fel gele vlakken.

De verdachte heeft mogelijk meer op z’n kerfstok die vrijdag. Bij zowel een geslaagde inbraak in de omgeving als bij nog een poging ertoe werd een man in zo’n opvallend jack gespot.

Update

Een aantal van u gaf informatie door over de kleding van de verdachte en over zijn zogenoemde bloemkooloor. De man zou volgens tipgevers aan judo kunnen doen. Laat het weten als u een idee heeft wie hij kan zijn.

Mogelijk ‘bloemkooloor’

Het gezicht van de vermoedelijke inbreker komt redelijk goed in beeld. Wat uit de beelden lijkt te blijken, is dat hij mogelijk een zogenoemd bloemkooloor heeft. Zet dat u aan het denken of mogelijk de pet of andere kleding die hij droeg, geef het alstublieft door.

Buurtbewoners denken een scooter te hebben gehoord rondom het vertrek van de verdachte. Zegt dat u iets, wellicht in combinatie met de locatie of mogelijk de beelden van de man, meld het alstublieft.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Denk mee en tip

Wie weet of vermoedt wie de man op de beelden kan zijn en/of waar hij verblijft?

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Voorweg

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER