Overval op cafetaria ‘Family’ in de Oudlandsestraat

  • Steenbergen
  • Update 

Op 6 december 2016 wordt cafetaria ‘Family’ in Steenbergen overvallen door twee daders. Een van de overvallers droeg een wit 'Anonymous'-masker.

Update

7 tips, met een naam en informatie over de kleding.

117103_pd3.jpg
Cafetaria 'Family'

Aan het roer van het cafetaria staat een 45-jarige Chinese uitbater. Zoals iedere dag begint zijn werkdag rond 12.00 uur. Rond een uur of 21.00 neemt de klandizie af en kan hij beginnen met opruimen.

117103_dad2c.jpg
Overval

Terwijl de eigenaar even achter is, verschijnen kort voor 22.00 uur twee overvallers. Ze lijken in de eerste instantie verward, want hoe pleeg je een overval op iemand die er niet is? Maar dan komt de eigenaar op het geluid af en kijkt meteen in de loop van het pistool.

117103_dad2d.jpg
Buit

De eigenaar opent de kassa en overhandigt de kassalade. Hij probeert zo kalm mogelijk te blijven en geeft ze wat ze willen. Na precies 40 seconden vertrekken ze weer.

117103_dad2a.jpg
Dader met pistool

De man met het pistool was beduidend langer dan zijn handlanger, zo rond de 1.90 meter. Hij is een blanke man met een slank postuur en droeg tijdens de overval schoenen, een joggingbroek en handschoenen van Nike. Zijn gezicht was afgeschermd met een sjaal en capuchon. 

117103_dad1a.jpg
Dader met masker

Zijn handlanger bleef wat zenuwachtig bij de deur staan. Hij is een stuk kleiner, ongeveer 1.70 meter. Hij droeg die avond een donkere bontmuts met lichte bontranden en een wit ‘anonymous’-masker.

  • Wie weet wie deze overvallers zijn?

  • Wie heeft dit duo gezien op 6 december 2016 in Steenbergen, bijvoorbeeld in de buurt van het cafetaria?
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

 

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Oudlandsestraat

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.