Overval op medewerker (18) Shell tankstation aan de Van Dijklaan

  • Waalre
  • Update 
tcm17312377_large.jpg

De jonge oproepkracht is bang dat de overvaller over de balie springt en hem wat aan doet.

Update

Dankzij uw 12 tips is nu waarschijnlijk bekend wat voor jas hij aanhad: eentje met een logo van het Rotterdam Terror Corps. Hopelijk helpt dat nu om de overvaller zelf te herkennen.

Op woensdagavond 27 november 2013 om 19.10 uur wordt een medewerker (18) van het Shell tankstation aan de van Dijklaan aan de rotonde bij bedrijventerrein het Broek in Waalre overvallen. De dader komt op de balie afrennen, zwaait met een mes en wil geld. De jongen achter de balie geeft hem dat zo snel mogelijk zodat hij weggaat.

tcm17312377_large.jpg
Dader

Hij was van top tot teen in het donker gekleed. Verder was hij volgens de pompmedewerker blank, zo’n 1.80 m lang en wat opviel was zijn stem. Die klonk namelijk opvallend schor, zoals een stevige roker kan klinken. Daarnaast dreigde hij met een mes en had hij een opvallende, bijna vrouwelijke manier van lopen.

tcm17312376_large.jpg
Logo op jas

Op zijn jas was een onbekend logo te zien. Wie herkent dat?

tcm17312319_large.jpg
Verdacht

Verder is de man mogelijk eerder die woensdagmiddag 27 november in de tankshop geweest. Toen viel diezelfde medewerker om 16.00 uur namelijk een man op die vreemd genoeg niet kwam tanken maar alleen een kopje koffie dronk en verder helemaal niets heeft gezegd. Dat was een blanke man van 25 a 30 jaar met een zwarte baret op. Hij reed in een rode auto.

  • Wie is er op woensdagavond 27 november 2013 om 19.10 uur getuige geweest van de overval op een medewerker (18) van het Shell tankstation aan de Van Dijklaan in Waalre?

  • Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en/of het signalement de dader?

  • Wie herkent het logo op zijn jas?

  • Wie weet wie de verdachte man is die eerder op de dag in de tankshop was of herkent zichzelf en heeft niets met de overval te maken?

Van Dijklaan

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.