Overval tankshop mislukt, dader en handlanger op beeld

  • Arnhem

Een vrouw leek op de uitkijk te staan terwijl een man de shop overviel van een tankstation vlak bij station Arnhem Velperpoort. Hij bedreigde de aanwezige medewerker met een mes en eiste geld.

Update

Sinds de uitzending zijn er twee tips binnengekomen, bedankt! Het onderzoek gaat door.

Op 15 december 2020 kwam het tweetal rond 17.50 uur aanlopen bij de tankshop aan de Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat. Terwijl de man op de kassa af ging, bleef de vrouw bij de deur wachten. Meld het alstublieft als u (een van) deze personen herkent.

212249_arnhem_regio3.jpg
Tankstation aan de Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat

Arm tussen deur

De overvaller vroeg in eerste instantie om krasloten. Terwijl de medewerker zich daarover boog, kwam de man naar de open deur van de kassaruimte. Dreigend met een mes, maakte hij duidelijk dat hij geld wilde.
Het slachtoffer wist na een paar pogingen de deur dicht te trekken, waarbij de arm van de overvaller er meermaals tussen kwam. Mogelijk raakte de man hierbij gewond; laat het a.u.b. weten als dit u iets zegt.

Opmerkelijk kalm

De overvaller en zijn vrouwelijke handlanger verlieten opmerkelijk kalm het tankstation – zónder buit. Beiden hebben een lichte huidskleur en de man had ten tijde van de overval vrij lang, pluizig, roodbruin haar. Het slachtoffer wist nog te vertellen dat zijn belager sproeten en bruine ogen heeft.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Wie herkent (een van) de twee personen op de bewakingsbeelden?

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER