Schietpartij in woonwijk

  • Nijmegen
  • Update 

Vrijdagmiddag 21 september is er op klaarlichte dag geschoten op de kruising van de Danielsweg en de Steven Vennecoolstraat. Een levensgevaarlijke situatie, want er zijn zo’n vijftien schoten gelost.

Update

Er zijn meer dan twintig tips binnengekomen. Dankzij de tips zit het onderzoek in een stroomversnelling, bedankt hiervoor!

Vanuit een auto werd er geschoten op een man. Het lijkt erop dat deze man niet is geraakt, maar hij heeft wel teruggeschoten en is daarna weggerend. 

118551_nijmegen_dadc.jpg

In de uitzending van 11 december 2018 zijn er nieuwe beelden getoond van de man op wie vermoedelijk geschoten is. Na het schietincident loopt deze man rond 13.04 uur over de Vredeman de Vriesstraat. Vervolgens slaat hij het Kapiteelpad in. Het kruispunt waarop geschoten is, is zo’n 100 meter verderop.

118551_nijmegen_dadb.jpg

Zowel deze man als de inzittenden van de auto zijn nog steeds spoorloos. Wie heeft er meer informatie? Tippen kan ook vertrouwelijk via 079 34 58 999.

  • Wie weet er meer van het schietincident op het kruispunt van de Danielsweg en de Steven Vennecoolstraat. 
118416a_bbauto1b.jpg
Bewakingsbeelden auto

Er zijn beelden van de auto die mogelijk betrokken is bij het incident. Dit voertuig is voor en na de schietpartij gefilmd. De politie gaat ervanuit dat er minstens twee mensen in de auto zaten: de schutter en de bestuurder.

  • Wie herkent de auto op de bewakingsbeelden of heeft deze ergens zien rijden?
118416a_bbauto2b.jpg
Zwarte Volkswagen Golf

De auto, een zwarte Volkswagen Golf, wordt iets voor 13.00 uur gefilmd op de Paul Krugerstraat richting het bewuste kruispunt. Het lijkt erop dat de auto siervelgen heeft. Na het schieten rijdt de auto terug richting de Neerbosstraat. Mogelijk heeft de auto door de schietpartij schade opgelopen. 

  • Wie heeft er iets gezien van de schietpartij op de kruising in Nijmegen vrijdagmiddag 21 september rond 13.00 uur?

Danielsweg

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.