Twee gewapende overvallen Domino’s Pizza aan het Bachplein

  • Heemskerk
  • Update 

Een kleine buit voor de daders, maar een grote impact op het personeel.

Update

Meer dan 75 reacties, vooral over de kleding van één van de mannen man werd veel getipt. De drie daders zijn nog niet aangehouden, blijf dus meedenken!

Op vrijdag 5 februari 2016 rond 21.50 uur wordt de Domino’s Pizza aan het Bachplein in Heemskerk overvallen. De daders vertrekken met een kleine buit. Drie weken later, op vrijdag 26 februari iets na 21.00 uur, wordt er opnieuw geprobeerd een overval te plegen. De medewerkers vluchten via de achterdeur De medewerkers vluchten via de achterdeur als ze het geschreeuw van een overvaller horen. De dader vertrekt vervolgens zonder geld.

tcm17348501_large.jpg
Verband

Het is niet zeker of er een verband is tussen beide zaken. De daders van beide overvallen zijn onherkenbaar, dus er kan niet worden vastgesteld of het om dezelfde personen gaat. Vooralsnog beschouwd de politie beide zaken als op zichzelf staande misdrijven.

  • Wie is er iets opgevallen op 5 of 26 februari in de buurt van het Bachplein wat met de overval te maken zou kunnen hebben?
tcm17348498_large.jpg
5 februari: Dader 1

Beide daders worden rond de 20 jaar geschat en droegen donkere kleding, een capuchon over hun hoofd en een zwarte sjaal voor hun gezicht. Dader 1 had een iets donkerder petje op dan de ander en droeg een hoodie onder zijn jack met een rode streep erop. Ook droeg hij een blauwe spijkerbroek.

  • Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden de daders?
tcm17348499_large.jpg
5 februari: Dader 2

Hij droeg een verwassen grijs model spijkerbroek. De politie hoort het graag als iemand aan de hand van postuur en kleding weet of vermoedt wie deze daders zijn.

  • Wie is er op vrijdag 5 februari 2016 rond 21.50 uur getuige geweest van de overval op Domino’s Pizza aan het Bachplein in Heemskerk?
tcm17348502_large.jpg
Vlucht

De daders zijn na de overval vanaf het Bachplein waarschijnlijk weg gerend richting de daaraan grenzende Offenbachstraat. Het is niet bekend hoe ze vanaf daar verder zijn gevlucht.

  • Wie heeft de daders op hun vlucht gezien?
tcm17348500_large.jpg
26 februari: Dader

Dit keer gaat het om één man. Hij droeg een zwarte trainingsbroek, waarschijnlijk van het merk Nike, met op het rechterbeen een wit logo. Ook deze dader is gevlucht richting de Offenbachstraat.

  • Wie is er op vrijdag 26 februari 2016 iets na 21.00 uur getuige geweest van de poging overval op dezelfde Domino’s Pizza?

Bachplein

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.