Vrouw ernstig mishandeld bij overval in woning

  • Laren
  • Update 
117276_updlaren_regio2.jpg

In de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 april 2017 wordt in het Noord-Hollandse Laren een gezin overvallen in hun huis aan de Sint Janstraat. De twee daders gebruiken grof geweld tegen de vrouw des huizes.

Bosjes

Het is rond 01.00 uur die nacht wanneer de 19-jarige zoon van het gezin thuiskomt na een avondje stappen. Op het moment dat hij de voordeur wil openmaken, duiken twee mannen op uit de bosjes. Ze grijpen de jongen vast en dreigen hem neer te schieten als hij niet precies doet wat zij zeggen.

117276_laren_so1.jpg
Mishandeling

Dan begint de hond van het gezin te blaffen. Door het kabaal worden de ouders van de jongen wakker. Wanneer de moeder vervolgens de trap af komt, mishandelen de overvallers haar ernstig.

117276_laren_2luikhorloge.jpg
Horloge

De daders bleven bijna een uur binnen. In die tijd hebben ze de bewoners gedwongen om onder meer hun bankpassen en pincodes af te geven. Van de vader van het gezin hebben ze een horloge gestolen. Deze Omega Speedmaster, in chroom/zilver met zwartlederen band, heeft de datumaanduiding midden-onder op de wijzerplaat, wat ongebruikelijk is bij dit type.

  • Wie heeft sinds 16 april 2017 het Omega Speedmaster horloge gezien? Misschien is het ergens te koop aangeboden?

Huizen

Met de gestolen bankpassen hebben de daders om 03.50 uur die nacht geprobeerd te pinnen bij een geldautomaat in Huizen, in het winkelcentrum in de wijk Bovenmaat.

  • Wie heeft de daders gezien die nacht in de buurt van het winkelcentrum in de Huizense wijk Bovenmaat?

  • Wie heeft informatie over de woningoverval? Heeft u er misschien iets van gezien of gehoord? Of heeft u de daders zien aankomen of vertrekken bij het huis in de Sint Janstraat in Laren?
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

St. Janstraat

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.