Waar is het horloge van Xavier Durlinger?

  • Sittard

In mei 2022 werd de 19-jarige Xavier Durlinger met geweld om het leven gebracht in zijn woonplaats Sittard. Mede dankzij uw hulp kon de politie in april dit jaar een 23-jarige verdachte aanhouden. Die zit nog altijd vast, maar het onderzoek is nog niet helemaal afgerond. Een vraag die nog van groot belang is, is: waar is Xavier’s horloge?

Emotionele waarde

Het terugvinden van het horloge zou mogelijk aanvullende informatie kunnen opleveren, maar is vooral voor Xavier’s nabestaanden heel belangrijk. Het horloge is een familiestuk en Xavier droeg het met trots. Voor de familie vertegenwoordigt het daarom een grote emotionele waarde.

232288_sittard_sg-th_.jpg
Soortgelijk horloge van het merk Tag Heuer

Mogelijk verstopt of weggegooid

Het gaat om een Tag Heuer van een soortgelijk model en in net zo’n kleurstelling als op de foto hierboven. Bij het exemplaar dat Xavier droeg zat de knop aan de zijkant een beetje los en bleef de grote wijzer wel eens hangen. Mogelijk is het ergens ter reparatie aangeboden.
Het zou kunnen dat iemand het horloge heeft gevonden, niet wetend dat het van Xavier afkomstig is, of weet waar het nu kan zijn. Ook is het niet uit te sluiten dat de dader het horloge mogelijk heeft verstopt of weggegooid. Hieronder ziet u de specifieke band die aan Xavier’s horloge zat.

232288_sittard_2lk_.jpg
Het horloge dat Xavier Durlinger droeg
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Deel uw informatie

Neem alstublieft contact op als u weet of vermoedt waar het Tag Heuer-horloge van Xavier Durlinger kan zijn.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Sittard

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.