Wie herkent verdachte van mislukte straatroof?

  • Oirschot

In de Brabantse plaats Oirschot werd op 11 oktober 2023 een 38-jarige vrouw slachtoffer van een gewelddadige poging haar te beroven. De dader schopte de vrouw van achteren hard tegen haar heup en probeerde met haar tas aan de haal te gaan.

Niet alleen wist het slachtoffer de schoudertas stevig genoeg vast te houden, het lukte haar ook nog eens om haar belager op de foto te zetten. Uit onderzoek blijkt dat hij voorafgaand aan de mislukte beroving een Lidl-filiaal bezocht. Meld het alstublieft als u deze man herkent en/of weet waar de politie hem kan vinden.

Rood trainingsjack

Het incident vond die woensdagochtend plaats op het pad De Rijt: onder de Kempenweg langs het Wilhelminakanaal. Zodra de dader doorhad dat hij de tas niet zou buitmaken, vluchtte hij te voet in de richting van Best en de camperplaats daar in Oirschot.
Het slachtoffer schat de man boven de 40 jaar oud. Het rode Adidas-trainingsjack dat hij droeg heeft op de borst het logo van vermoedelijk een voetbalclub; volgens tips uit de regio kan dat Liverpool FC zijn.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Geef uw tip door

Wie is de falende straatrover?

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

De Rijt

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER