Churisan Allen al zes maanden vermist

De 45-jarige Churisan is op 10 april 2018 in Amsterdam geweest en waarschijnlijk ook weer teruggereden naar Utrecht. Maar sinds die bewuste dinsdag ontbreekt van hem ieder spoor.

update

Ondanks 11 tips is Churisan Allen nog niet gevonden. De politie hoort nog steeds graag met wie Churisan dinsdag 10 april heeft afgesproken. Heeft u informatie? Laat uw tip achter!

De politie vermoedt dat Churisan Allen niet vrijwillig is verdwenen en houdt rekening met de mogelijkheid dat hij niet meer in leven is.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Lunetten

Churisan is geboren in Curaçao en opgegroeid in Nieuwegein, waar hij tot begin 2018 nog woonde. In de periode voor zijn verdwijning verbleef hij hoofdzakelijk in het appartement van een oom in de Utrechtse wijk Lunetten.

In diezelfde wijk woont ook zijn vriendin, die hij op dinsdag 10 april een lift gaf naar haar werk in Amsterdam. Afgaande op zendmast¬gegevens, is duidelijk dat Churisans mobiele telefoon daarna via de snelweg A2 terug naar Lunetten is geweest.

Dinsdag 10 april 2018

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft Churisan Allen gezien op de avond van dinsdag 10 april of weet waar hij was of waar hij heen ging? En was Churisan alleen of in het gezelschap van anderen?

Telefoon uitgeschakeld

Het is aannemelijk, maar niet aangetoond, dat het Churisan zelf was die die rit ondernam. Vanaf zijn telefoon is rond 19.23 uur, vanuit Lunetten, een whatsapp-bericht gestuurd naar zijn vriendin. Maar minuten later is het toestel uitgeschakeld en het is sindsdien niet meer actief geweest.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Witte VW Golf

Ook de auto van Churisan, waarmee hij zijn vriendin naar Amsterdam bracht, is sinds 10 april niet meer gezien. Het gaat om een witte Volkswagen Golf, type ‘Blue Motion’, met het kenteken 35-TXZ-9.

Volkswagen Golf

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet waar de witte Volkswagen Golf is geweest sinds 10 april 2018 of waar die nu is? Het kenteken van die auto is 35-TXZ-9.
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Onvrijwillig

Het past niet bij Churisan Allen zoals zijn familie hem kent, om langere tijd weg te blijven of niets van zich te laten horen. Daarnaast is, sinds de dag van de verdwijning, Churisans bankrekening niet meer gebruikt. Aanwijzingen dus die het scenario lijken te ondersteunen dat de 45-jarige man niet uit eigen beweging is verdwenen of vrijwillig weg blijft.

Criminele activiteiten

De politie vermoedt dat Churisan slachtoffer is geworden van een misdrijf. Hij zou contacten hebben in het criminele milieu en ook zelf betrokken kunnen zijn geweest bij criminele activiteiten. Mogelijk is een conflict in die wereld het motief achter Churisans verdwijning.Een andere mogelijkheid is dat de aanleiding wat verder in zijn verleden ligt. Churisan heeft tot 2014 jarenlang in de gevangenis gezeten na een veroordeling voor moord. Vooralsnog zijn er echter geen aanwijzingen dat het bij Churisans vermissing om een vergeldingsactie zou gaan.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Signalement

Churisan Allen, 45 jaar oud, is bijna 1.90 meter lang en tenger gebouwd en hij heeft een kuiltje in zijn kin. Toen hij voor het laatst werd gezien, droeg Churisan een donkerkleurig joggingpak en had hij een petje op.

Help de politie

  • Wie heeft, na 10 april 2018, Churisan Allen gezien?
  • Wie weet waar Churisan Allen sinds 10 april 2018 is geweest of waar hij nu is?
  • Wie weet iets over een mogelijk conflict dat Churisan had?

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar