Inbrekers maken zo’n zestig laptops buit

Binnen vijf minuten wisten drie inbrekers een klein fortuin aan laptops buit te maken uit een bedrijfspand. Dat deden ze in de vroege ochtend van zondag 27 juni 2021 aan de Oudenhof in Geldermalsen. Om binnen te komen, sloegen ze met een voorhamer een ruit in.

Het drietal reed in een witte Volkswagen Golf 7 GTI. In de achterbak daarvan verdwenen zo’n zestig laptops van het gedupeerde bedrijf, van vooral de merken Dell en Hewlett Packard.

Kenmerken daders en auto

Eén van de daders is opvallend tenger. Hij droeg tijdens de inbraak een gewatteerd jack, mogelijk van het merk Airforce, en zowel zijn broek als zijn gympen lijken van Nike te zijn. De handlanger die buiten bleef, had vermoedelijk ook Nikes aan de voeten.
De tweede man die binnen is geweest, had een broek aan die van Under Armour leek en een jack van vermoedelijk Parajumpers. Mogelijk zegt de combinatie van de mannen, hun kleding en/of de VW Golf 7 GTI iemand iets. Die auto heeft een donkerkleurig panoramadak, twee sportuitlaten en opvallende, lichtmetalen velgen.

Help de politie

  • Wie herkent één of meer van de mannen op de camerabeelden?
  • Wie weet waar de VW Golf kan zijn en/of wie er eind juni over kon beschikken?
  • Wie weet of vermoedt waar de laptops kunnen zijn? Mogelijk zijn die in kleinere hoeveelheden ergens te koop aangeboden.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun de gedupeerden

Leeft u mee met deze zaak? Laat een sterktewens achter.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar