Moeder aangevallen door man met steekwapen

Opsporing Verzocht Preloader

Een jonge moeder werd op 25 november 2022 slachtoffer van een huiveringwekkende poging tot doodslag. Rond 19.40 uur die vrijdagavond viel een nog onbekende man haar aan toen ze net had geparkeerd en haar peuter van de achterbank wilde helpen.

Het slachtoffer verweerde zich dapper, maar kon niet voorkomen dat de dader haar meermaals stak met een wapen. De vrouw liep daarbij diepe wonden in het gezicht op en raakte door het afweren ook gewond aan haar handen en armen.

bekijk het video-item

Uren eerder al in beeld

Behalve tijdens het voorval van die vrijdagavond daar aan de Lage Kanaaldijk is de dader vermoedelijk ook eerder al op beeld vastgelegd tijdens het verkennen van de omgeving. Hij leek sinds circa 17.00 uur net te doen of hij aan het joggen was door de straat.

Wie weet meer over deze man? Preloader
Wie weet meer over deze man?
Wie weet meer over deze man? Preloader

De man kwam die bewuste avond uit de bosjes tevoorschijn zodra het slachtoffer haar auto parkeerde. Neem alstublieft zo snel mogelijk contact op met de politie als u een idee heeft wie de man kan zijn en/of hoe hij tot zijn levensgevaarlijke daad is gekomen.

Help de politie

De politie houdt rekening met de mogelijkheid dat de dader in de dagen voor de aanval ook al in de buurt heeft rondgehangen. Denkt u daarvan iets te hebben gezien en/of vermoedt u wie de man op de getoonde beelden kan zijn, geef dat dan alstublieft door aan de politie.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar