Overval cafetaria mislukt, daders op beeld

Rond 23.00 op zondag 12 juli probeerde iemand een cafetaria te overvallen aan de Acaciastraat in Wijchen. Toen de dader doorkreeg dat hij niets zou buitmaken, ging hij ervandoor met de handlanger die buiten op hem wachtte.

update
teaser-date

01-12-2020 20:31

Bedankt voor de ruim 50 tips! Deze gingen met name over de kleding en het wapen van de overvaller. Meer informatie over hem en zijn handlanger blijft welkom.

De man had dreigend zijn vuurwapen op een medewerkster gericht en een tas over de toonbank gesmeten waar het geld uit de kassa in moest. De medewerkster vluchtte echter direct naar achteren en waarschuwde haar collega’s. De overvaller bedreigde ook nog twee klanten, maar koos uiteindelijk eieren voor zijn geld.

Scooter en tas

Op bewakingsbeelden is te zien dat de dader samen met zijn handlanger op een donkerkleurige scooter was komen aanrijden. Na de mislukte overval reden ze erop weg, zonder verlichting, in de richting van de Leemweg.
Hopelijk herkent iemand (een van) de mannen, mogelijk in combinatie met de scooter. Een ander belangrijk aanknopingspunt is de tas die de overvaller achterliet; wie kan de politie daar iets over vertellen?

Wie kan deze tas in verband brengen met verdachten? Preloader
Wie kan deze tas in verband brengen met verdachten?
Wie kan deze tas in verband brengen met verdachten? Preloader

Help de politie

De overvaller droeg een donkere hoody, een donkere trainingsbroek en een lichtere kleur gympen en had een mondmasker op. Zijn handlanger die de scooter bestuurde, had een tweekleurig jack aan en een bivakmuts op. Wie weet of vermoedt wie deze mannen zijn?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun het slachtoffer

Wilt u de geschrokken medewerkster een bericht sturen, gebruik onderstaande link.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar