Stand van zaken in onderzoek naar dodelijk geweld op Mallorca

Beloning € 15.000

In het onderzoek naar de dood van Carlo Heuvelman looft het Openbaar Ministerie een beloning van 15.000 euro uit voor de ‘gouden tip’ die de zaak helpt oplossen.

update
teaser-date

19-01-2022 08:03

De mannelijke getuige die in de uitzending werd opgeroepen zich te melden, heeft dat gedaan. De politie heeft geen tips meer nodig over deze persoon.

Anoniem getipt

Er is nuttige informatie binnengekomen via Meld Misdaad Anoniem. De politie roept de bewuste tipgevers op om contact op te nemen. Mocht uw informatie in een rechtszitting aan de orde komen, is het belangrijk dat de betrouwbaarheid ervan kan worden beoordeeld. Door met de politie te spreken, krijgt uw tip meer waarde.
Wilt u daarbij alsnog anoniem blijven, dan kunt u uw verhaal doen bij het Team Nationale Inlichtingen (TNI). Zo’n gesprek is vertrouwelijk en het TNI kan uw persoonsgegevens volledig afschermen.

Beloning: 15.000 euro

Tot nu toe acht jonge mannen, allen 18 of 19 jaar oud en inwoner van Hilversum, worden verdacht van de geweldsincidenten op Mallorca in de nacht van 13 op 14 juli 2021. Een aantal van hen zou betrokken zijn geweest bij de mishandeling die Carlo Heuvelman fataal werd.
Om de gebeurtenissen 100% duidelijk te krijgen, looft de Hoofdofficier van het O.M. Midden-Nederland een beloning uit van 15.000 euro voor de ‘gouden tip’. Dat zou kunnen gaan om beelden waarop het geweld te zien is, maar ook om cruciale informatie over de daders.

Carlo Heuvelman Preloader
Carlo Heuvelman
Carlo Heuvelman Preloader

Voorlopige hechtenis

Op woensdag 17 november vindt bij de locatie Lelystad van de rechtbank Midden-Nederland de eerste openbare zitting plaats in dit onderzoek. Daar wordt de stand van zaken besproken, waaronder de voorlopige hechtenis van vijf van de acht verdachten.
Meer informatie over die stand van zaken vindt u op de website van De Rechtspraak. Daar wordt ook uitgelegd hoe een onderzoek als dit verder verloopt.

Deel uw informatie

  • Wie beschikt over informatie over mogelijke verdachten en/of over beeldmateriaal dat in dit onderzoek van belang kan zijn?

Heeft u eerder een anonieme melding gedaan via Meld Misdaad Anoniem, neem dan a.u.b. contact op via de opsporingstiplijn of via het TNI, zodat u met de politie nog meer waarde aan uw tip kunt geven.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Tippen vanuit het buitenland (lokaal tarief): +3179 - 3459800

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun de nabestaanden

Leeft u mee met deze zaak? Laat een sterktewens achter.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar