Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Verdachte op beeld in onderzoek naar nep-politiemensen

Opsporing Verzocht Preloader

In de uitzending van 6 december vroeg de politie uw aandacht voor een serie oplichtingszaken in Noord-Holland. Sinds begin november worden vooral oudere, vaak kwetsbare mensen gedupeerd door daders die zich voordoen als politiemensen.

update
teaser-date

19-12-2022 11:36

De verdachte die de politie op 13 december toonde, heeft zich in de week na de uitzending gemeld. Heeft u informatie over andere mogelijke verdachten of bent u zelf slachtoffer geworden van dit soort oplichting en diefstal, dan komt de pollitie graag met u in contact.

Beelden verdachte

Een 82-jarige inwoner van Purmerend vertelde in ons programma wat hem was overkomen op zaterdag 19 november. De verdachte van dát misdrijf is degene die de politie u kon laten zien in onze uitzending van 13 december. Hij is vrijwel zeker onderdeel van een grotere groep; ook als u daarover meer denkt te weten, hoort de politie dat heel graag van u.

Nabij woning van Purmerends slachtoffer Preloader
Nabij woning van Purmerends slachtoffer
Nabij woning van Purmerends slachtoffer Preloader

Geef uw tip door

Help de politie deze bende oplichters op te rollen.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar