Vrouw (87) aangereden door auto, bestuurder rijdt door

Een 87-jarige fietsster werd op 18 februari 2020 in Boxtel fors geraakt door een BMW. De bestuurder bekommerde zich niet om haar en reed door.

update
teaser-date

07-04-2020 21:06

Bedankt voor de vijftien binnengekomen tips. Helaas is de doorrijder en zijn auto nog niet terecht.

Rond 16.15 uur die dinsdagmiddag kwam het slachtoffer op haar fiets aan bij de kruising van de Kapelweg met de Van Salmstraat. Ze wilde de dubbele spoorwegovergang oversteken, in de richting van de Tongersestraat, en wachtte bij de haaientanden. 

Gebroken knie

Terwijl de vrouw daar stond, kwam een groene BMW 320d aanrijden. Deze kwam vanuit de Tongersestraat en sloeg af de Kapelweg in, waarbij hij de bejaarde fietsster aanreed.
Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht. Ze brak een knie op twee plaatsen, haar andere knie raakte zwaar gekneusd en ze liep diverse blauwe plekken en kneuzingen op. Mevrouw woonde op zichzelf, maar sinds het ongeval kan dat niet meer.

Pools kenteken

De BMW leek even wat vaart te minderen, maar reed vervolgens door over de Kapelweg in de richting van Haaren. Dankzij camerabeelden weet de politie het kenteken van de auto: DKA 29 UV – afkomstig uit Polen.
Wie de eigenaar van de BMW is, is bekend bij de politie, maar niet waar deze man verblijft. Ook is het niet zeker dat hij degene is die in die auto reed ten tijde van de aanrijding.

Deel uw informatie

De bestuurder die is gezien, is een blanke man met kort haar en wat een getuige een ‘ongeschoren uiterlijk’ noemt. Hij reed op 18 februari daar in Boxtel in een groene BMW 320d uit het bouwjaar 2000. Heeft u aanvullende informatie of weet u wie de doorrijder is, neem contact op de met de politie.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Tippen vanuit het buitenland (lokaal tarief): +3179 - 3459800

ONLINE TIP DOORGEVEN

Sterktewens

Wilt u het 87-jarige slachtoffer een bericht sturen, gebruik onderstaande link.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar