Alleenwonende dame (86) ’s nachts overvallen

  • Kampen

In haar eigen woning werd een 86-jarige Kampense overvallen door vermoedelijk twee mannen. Zij forceerden die vroege ochtend van zondag 21 augustus 2022 waarschijnlijk een raam om binnen te komen. Tijdens het ongewenste bezoek bestalen ze het slachtoffer.

Ergens tussen 02.30 en 03.00 uur werd mevrouw wakker van wat kabaal. Een indringer stond op dat moment in haar slaapkamer een kast te doorzoeken. Toen ze begon te schreeuwen, bedekte hij hardhandig haar mond. Bij de overval werden een handtas en een groot bedrag aan contant geld buitgemaakt.

Uw input is van belang

De politie beschikt helaas over een gering aantal sporen en vooralsnog niet over beeldmateriaal. Het is zelfs, doordat het slachtoffer heel erg geschrokken en in de war was, niet helemaal zeker of het om één of daadwerkelijk om twee overvallers ging.
Heeft u iets gezien die nacht in de omgeving van de Leeghwaterstraat daar in Kampen dat van belang kan zijn? Beschikt u mogelijk over bewakings- of dashcambeelden waar één of twee verdachten op kunnen staan? Neem alstublieft contact op met de politie. Uw beeldmateriaal direct uploaden kan via het tipformulier.

Groepje mensen in de straat

Getuigen hebben die nacht kort voor 03.00 uur een groepje mensen zien staan in de Leeghwaterstraat. Mogelijk stonden zij nog wat na te kletsen na een avondje uit of een bezoek bij kennissen of familie. De politie komt heel graag met deze mogelijke getuigen in contact.
Ook als u iemand mogelijk met de woningoverval in verband kunt brengen die vanaf 21 augustus ineens over opvallend veel contant geld kon beschikken, hoort de politie heel graag van u.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Deel uw informatie

Heeft u een idee wie de 86-jarige dame heeft of hebben overvallen of heeft u andere informatie die in dit onderzoek van belang kan zijn, meld het alstublieft op een van de volgende manieren:

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Leeghwaterstraat

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER