Dode en gewonde bij schietincident; toedracht nog onduidelijk

  • Vlissingen

Na een schietincident, rond 13.00 uur aan de Visodeweg in Vlissingen, trof de politie op donderdag 5 september 2024 twee neergeschoten mannen aan. Eén van hen was overleden en de andere ernstig gewond. Uw hulp kan doorslaggevend zijn om helder te krijgen wat zich die middag precies heeft afgespeeld.

De mannen werden overigens gevonden naast een zwarte auto. Het dodelijke slachtoffer bleek een 28-jarige inwoner van Goes te zijn. De gewonde is een 49-jarige man uit Mexico. Meld het alstublieft als u meer weet over het tweetal of hun reden om in Vlissingen te zijn.

242370 Vlissngn Luchtfoto
Plaats delict ligt tamelijk afgelegen

Deel uw informatie

De plaats delict ligt tamelijk afgelegen, zij het niet ver van het Vlissingse havengebied en van de snelweg A58. Heeft u in de omgeving iets opvallends gezien of beschikt u over relevante dashcamopnamen, laat dan alstublieft van u horen.

Mogelijk zag u personen of voertuigen die niet thuis leken te horen daar aan de Visodeweg? Of herinnert u zich dat daar rond 13.00 uur bijvoorbeeld auto’s hebben gestaan of er snel vandaan reden? Ieder beetje informatie kan van belang zijn. Met de politie praten kan als dat voor u beter voelt ook anoniem of strikt vertrouwelijk bij het Team Nationale Inlichtingen.

242370 Vlissngn Krt
Plaats delict en omgeving
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de recherche

  • Wie heeft informatie over de toedracht van het schietincident?
  • Wie weet waarom de neergeschoten mannen op de locatie aan de Visodeweg waren en/of wie ze daar kunnen hebben ontmoet?
  • Wie kan meer vertellen over de zwarte auto die op de plaats delict achterbleef en/of over andere voertuigen die daar rond 13.00 uur zijn geweest?

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Visodeweg in Vlissingen

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.