Schoten gelost op straat in woonwijk

  • Vlissingen

Op 17 februari 2024 is er, terwijl er kinderen op straat speelden, geschoten midden in een woonwijk in Vlissingen. De schutter vuurde vanuit een grijze Kia Picanto, maar raakte niemand. Wel sloegen de kogels in in een aantal woningen aan de Ribesstraat.

Het beoogde slachtoffer is net als de dader(s) nog niet gevonden. De man had die zaterdagmiddag een jack aan van het merk The North Face. Kijkt u naar de beelden en meld het alstublieft als u iets denkt te weten dat dit onderzoek verder kan helpen.

242229 Vlissingn 2lk
Wie weet meer over de auto en/of betrokken personen?

Ringbaardje en bandana

De schutter was waarschijnlijk bijrijder in de Kia Picanto. Gezien is dat hij een donkere huidskleur heeft, een ringbaardje had en mogelijk die middag een bandana om zijn hoofd droeg.

De kleine, grijze Kia reed rondom het tijdstip van het schietincident over onder meer de Paul Krugerstraat, de Iris- en Boterbloemlaan en de Beatrixstraat. De politie weet van wie de auto is, maar nog niet wie de twee mannen zijn die er die zaterdag rond 16.30 uur in reden.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Deel uw informatie

Dit incident is niet de enige keer in het afgelopen voorjaar dat er in Vlissingen op straat is geschoten. Er lijkt in de Zeeuwse stad een ruzie te worden uitgevochten in het criminele circuit. Heeft u daar meer informatie over, dan hoort de politie heel graag van u.

  • Wie zijn de schutter en degene die de Kia Picanto bestuurde?
  • Wat kan de aanleiding voor het schietincident zijn geweest?

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Ribesstraat in Vlissingen

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.