Duidelijke beelden van zakkenrollers

  • Rosmalen
  • Update 

Een 80-jarige vrouw wordt op woensdag 6 juni 2018 bestolen tijdens het boodschappen doen. Twee vrouwen en een man werken samen om haar haar portemonnee te ontfutselen.

Update

Ondanks 4 tips nog geen verdachten in beeld. Blijf opletten tijdens het pinnen.

Pastoor Van Thiellaan

Het slachtoffer doet die woensdag tussen 09.00 en 09.30 uur haar boodschappen bij de Jumbo aan de Pastoor Van Thiellaan in Rosmalen. Daar wordt ze als doelwit uitgekozen door de daders, die toeslaan wanneer mevrouw bij de vleesafdeling in een schap staat te kijken.

118346_rosmalen_daders.jpg
Greep in tas

Het drietal gaat uitgekookt te werk; vermoedelijk voeren ze deze truc vaker uit. Terwijl de twee vrouwen zich strategisch opstellen, doet hun mannelijke handlanger een greep in de tas van het slachtoffer.

De daders gaan er vandoor met de portemonnee van de 80-jarige vrouw. Zij heeft het snel genoeg in de gaten om op tijd haar bankpas te blokkeren, maar haar id-kaart en wat contant geld is ze kwijt.

  • Wie herkent de man en/of de twee vrouwen?
118346_rosmalen_dad1.jpg

De vrouw die zorgde dat het slachtoffer zich niet kon omdraaien, lijkt 20 tot 30 jaar oud en heeft een smal postuur. In elk geval die 6e juni had ze lang, donker haar.

118346_rosmalen_dad2b.jpg

De man die de portemonnee uit de tas van het slachtoffer haalde, wordt tussen 35 en 45 jaar oud geschat en had gemillimeterd haar. Hij heeft een normaal postuur.

118346_rosmalen_dad3.jpg

De vrouw die op de uitkeek leek te staan en het zicht op het rollen van de portemonnee belemmerde, had blond haar met donkere uitgroei. Zij is vermoedelijk 30 à 40 jaar oud. 

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Pastoor Van Thiellaan

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER