Uitgebreid onderzoek naar dood Bart van Betuw (53)

  • Rosmalen
  • Update 

Het lichaam van de 53-jarige Bart van Betuw werd donderdagmiddag 25 april aangetroffen in een vijver in Rosmalen. Uit sectie op zijn lichaam blijkt dat hij door een misdrijf om het leven is gekomen.

Update

Er zijn sinds de uitzending 9 tips binnengekomen, bedankt! Meer informatie blijft welkom.

Van Betuw (53) was al sinds 2 januari vermist. Die woensdag verliet hij rond 22.15 uur zijn appartement aan de Herman Moerkerklaan in Hintham, maar sindsdien ontbrak naar hem ieder spoor.

De recherche zocht naar hem in onder andere de omgeving Breda / Bavel en in een natuurgebied bij Berlicum.

119274_rosmalen_regio11.jpg
Coudewater

Een medewerker van de plantsoenendienst heeft het lichaam aangetroffen. Van Betuw lag waarschijnlijk al maandenlang in de vijver op Coudewater, het voormalige terrein van de GGZ. Op zijn lichaam zijn duidelijke sporen van geweld gevonden.

119274_rosmalen_so4.jpg
Meerdere scenario's

Inmiddels is het team uitgebreid naar zo’n 20 rechercheurs en worden meerdere scenario’s bekeken. Er wordt onder meer rekening gehouden met de mogelijkheid dat Van Betuw die avond een afspraak had met een andere man.

Wie weet meer?

De recherche spreekt graag met iedereen die meer weet over wat Bart van Betuw is overkomen. Heeft u hem ergens gezien die woensdag 2 januari of in de dagen erna? Weet u met wie hij contacten of conflicten had? Dan hoort de politie dat graag. Bel met 0800-6070 of geef uw tip door via het online tipformulier.Tippen kan ook bij het ‘Roze in Blauw’-netwerk van de politie. Dat is te bereiken op nummer 088 - 169 1234.De politie wil benadrukken dat meldingen zorgvuldig behandeld zullen worden, rekening houdend met de privésituatie van degene die informatie doorgeeft.Als u liever een vertrouwelijk gesprek heeft, is dat ook mogelijk. Belt u dan 079 - 34 58 999.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

  • Wie weet wat er is gebeurd met Bart van Betuw?
  • Wie weet met wie Bart van Betuw allemaal contact had?
  • Wie heeft Bart van Betuw na woensdag 2 januari 2019 nog gezien?

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven