Gezin mishandeld en overvallen

  • Rosmalen
  • Update 

Dinsdagavond 27 maart wordt een gezin mishandeld en overvallen in hun eigen woning in Rosmalen. De drie overvallers gaan er met een flinke buit vandoor. De mannen zijn vastgelegd op bewakingsbeelden.

Update

Er zijn drie reacties binnengekomen, onder andere van een getuige die drie verdachte mannen in de buurt heeft gezien. Bedankt hiervoor! De politie is nog wel op zoek naar meer informatie.

118298_dad1a.jpg

Rond 21.15 uur verschijnen er drie mannen bij een vrijstaande woning in de bosrijke omgeving van Rosmalen. Op dat moment is het echtpaar aanwezig in de woning. Voorzien van wapens en een bijtende stof stormen ze naar binnen.

Bijtende stof

Direct spuit een van de mannen een bijtende stof richting de bewoners en ook de twee herdershonden worden bedwelmd.

Vastgebonden met duct tape

Onder dreiging van een wapen worden bij de vrouw haar polsen aan elkaar gebonden met duct tape. Haar echtgenoot wordt met zijn polsen en borst vastgebonden op een stoel. 

Dochters

Als even later de dochters thuis komen worden ook zij direct overmeesterd door de overvallers en vastgebonden met duct tape. Maar als de oudste voor haar tienerzusje opkomt, krijgt ze een klap van een van de mannen. 

118298_dad2a.jpg
Anderhalf uur in woning

Het zoeken in de woning gaat eindeloos door; pas na anderhalf uur is de nachtmerrie voor de bewoners voorbij.  De vrouw werd in de tussentijd door de mannen gedwongen om alle waardevolle spullen bij elkaar te zoeken. 

118298_3luik2.jpg
Signalement daders

Mogelijk spraken de mannen een Oost-Europese taal met elkaar. De man die het eerste binnenkwam was sterk, slank en zo’n 1.85m lang. Hij droeg een zwarte broek en een zwarte outdoor-jas met blauwe ritsjes. De tweede man droeg een camouflagebroek en een grijze outdoor-jas en oogde nerveus. De derde dader was volledig in het zwart gekleed. 

  • Wie herkent de daders?
118298_horloges_armbanden.jpg
Kostbare sieraden

De drie mannen maakten kostbare sieraden buit, waaronder ringen, armbanden en diverse horloges van onder andere Chopard en Cartier.

118298_ringen2.jpg

En ook deze ringen.

  • Wie herkent de sieraden op de foto’s? Mogelijk zijn deze ergens te koop aangeboden. 

  • Wie kan er iets over getoonde personen vertellen?

Rosmalen

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.