Overval op snackbar in Sparrenburg

  • Rosmalen
  • Update 

Bij cafetaria De Hoeve aan de Burgemeester Molenaarhoeven kwamen op 19 juni 2018 twee vermomde mannen binnen. Terwijl één van hen dreigde met een groot mes, eisten ze de inhoud van de kassa.

Update

Er zijn twaalf tips binnengekomen, met name over de kleding van de mannen. De politie heeft uw informatie hard nodig. Herkent u de daders? Geef het door!

Het gebeurde rond 22.30 uur die dinsdagavond in de Rosmalense wijk Sparrenburg. Van de twee blanke daders zijn er bewakingsbeelden.

119052_rosmalen_daders.jpg

Beide overvallers worden geschat tussen 15 en 20 jaar oud. Ze probeerden er alles aan te doen hun gezicht en hoofd te verbergen. Wat opviel is dat ze ieder één handschoen aanhadden van hetzelfde paar.

119052_rosmalen_dad1-kleding.jpg
Kenmerken daders

De jongen met het mes had een donkergrijze trainingsbroek aan van het merk Adidas, met gele strepen langs de pijpen en op het rechter bovenbeen het logo van Real Madrid. Van onder zijn zwarte jack was een stuk te zien van het grijze Adidas-shirt dat hij droeg.

119052_rosmalen_dad2-kleding.jpg

Dader 2 was geheel in donkere kleuren gekleed en droeg onder zijn capuchon een Nike-pet. Hij had een zwarte broek aan en gympen van Nike. Deze jongen is iets langer dan zijn handlanger en ook vrij mager.

  • Wie herkent een of beide jongens op de bewakingsbeelden?

Vluchtrichting

Na de overval vluchtte het duo in de richting van het nabijgelegen bos en de voormalige busbaan.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie