Gewapende overval snackbar Verhage aan de Van Hogendorplaan

  • Vlaardingen
  • Update¬†
tcm17304053_large.jpg

Als een vrouw in Vlaardingen gaat bidden omdat ze wordt overvallen, voelt haar overvaller zich geroepen om wat meer over zichzelf te vertellen.

Update

De daders zijn nog niet herkend. Vermoedt u wie dit zijn? Reageer dan alsnog!

In Vlaardingen worden op vrijdag 26 juli, even na 22.30 uur, twee medewerksters van snackbar Verhage aan de Van Hogendorplaan overvallen. Ze zijn net aan het opruimen en afsluiten als twee mannen met bivakmutsen op binnenkomen en rechtstreeks doorlopen naar de keuken. De voorste heeft een vuurwapen en stort zich meteen bovenop de vrouw (23) waardoor zij en ook hij op de grond vallen. De andere overvaller heeft een mes waarmee hij haar collega gebiedt om ook op de grond te gaan liggen.

tcm17304049_large.jpg
Overval

De dader met het mes rent nog even snel terug om de deur van de snackbar dicht te doen. In zijn vaart terug laat hij zijn mes nog uit zijn handen vallen, maar pakt het al snel weer op om er de medewerkster (27) mee te bedreigen en richting de kassa te dirigeren. Daar moet ze bukken zodat ze van buitenaf niet gezien worden.

tcm17304035_large.jpg
Bidden

De vrouw is doodsbang, want de dader houdt het mes bij haar keel. Ze begint hardop te bidden waarop de dader tegen haar zegt dat ze rustig moet blijven en dat hij haar niks zal doen. Na het leeghalen van de kassa kruipen de twee weer terug naar de keuken.

tcm17303995_large.jpg
Vlucht

De daders wisten blijkbaar al vooraf dat daar een kluis was. De dader met het vuurwapen heeft daar al die tijd met zijn vuurwapen de andere vrouw op haar hoofd geslagen omdat ze van hem de kluis moet openen wat ze niet kan. Wanneer de daders dit eindelijk willen geloven, gaan ze er met de buit vlug vandoor.

tcm17304050_large.jpg
Dader 1

Dit is de dader die het slachtoffer met zijn vuurwapen op het hoofd sloeg. Hij heeft zwarte dreads en is waarschijnlijk een negroïde man. Hij droeg een bordeauxrood capuchonvest met witte koordjes, een zwarte broek en had een wit tasje om.

tcm17304049_large.jpg
Dader 2

Is de dader met het mes en zei tegen zijn slachtoffer een Marokkaan te zijn. Bij zijn kleding valt zijn grijze mouwloze capuchonvest op en zijn zwarte sportbroek met op zijn linker bovenbeen een logo.

  • Wie is er op vrijdag 26 juli, even na 22.30 uur, getuige geweest van de gewapende overval op snackbar Verhage aan de Van Hogendorplaan in Vlaardingen?

  • Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en/of de signalementen de daders?

  • Wie is mogelijk iets ter ore gekomen over deze gewelddadige gewapende overval?

Van Hogendorplaan

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.