Grote partij sieraden gestolen bij inbraak bedrijf

  • Emmen

De inbraak bij een productiefabriek van sieraden lijkt goed voorbereid te zijn. In de vroege ochtend van 2 april 2021 gingen twee daders er zeer doelgericht te werk. De politie heeft camerabeelden van het tweetal en van de auto waarin ze reden.

Update

U dacht fantastisch mee: er kwamen meer dan dertig tips binnen. Deze gingen met name over de kleding en de schoenen van de dader.

Kort voor 05.00 uur die vrijdagochtend kwamen de inbrekers aan op de Bargermeerweg in Emmen. Ze reden vermoedelijk in een lichtkleurige of witte Volkswagen Golf van het nieuwste type 8, die bestuurd werd door een handlanger.

Merktekens op buit

212173_emmen_SG_golf.jpg
Soortgelijke VW Golf

Meld het alstublieft als u weet of vermoedt wie de personen op de beelden zijn. Let u op hun kleding en hun manier van bewegen. Ook informatie over de VW Golf is zeer welkom. Weet u waar en/of van wie die auto kan zijn of kunt u die in verband brengen met een of meer van de daders, neem contact op met de politie.

De inbrekers maakten een flinke hoeveelheid kostbare sieraden buit. Deze zijn alle voorzien van merktekens: de letters ‘SGS’, het logo van het merk Fjori of dat van het merk Mori. Geef het alstublieft door als u denkt dat u de sieraden sinds 2 april ergens aangeboden heeft gezien.

212173_emmen_meerluik.jpg
Merktekens die op de gestolen sieraden staan

Deel uw informatie

Realiseert u zich nu dat u die vroege vrijdagochtend de witte VW Golf heeft gezien in de omgeving van de Bargermeerweg, hoort de politie dat ook heel graag van u. De Bargermeerweg is een zijstraat van de doorgaande weg de Dordsestraat.
Na de inbraak reden de daders weg in de richting van Klazienaveen.

212173_emmen_daders3.jpg
Geef het door als u weet of vermoedt wie dit zijn
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

  • Wie heeft informatie over (een van) de personen op de beelden?
  • Wie weet waar de gestolen sieraden kunnen zijn en/of heeft die mogelijk ergens aangeboden gezien?
  • Wie heeft informatie over de witte of lichtkleurige Volkswagen Golf en/of weet wie er op vrijdagochtend 2 april in reden? Het gaat vermoedelijk om een type 8 dat pas sinds vorig jaar op de markt is.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Bargermeerweg

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.