Inbraak woning aan de Thorbeckestraat

  • Zevenaar
  • Update¬†

Bij die inbraak aan de Thorbeckestraat zijn o.a. sieraden gestolen. Maar daar bleef het niet bij.

Update

20 tips, die gingen vooral over de kleding van de verdachte.

De woninginbraak vond plaats tussen woensdag 11 februari (09.00 uur) en donderdag 12 februari (11.00 uur) 2015. Naast de sieraden uit Zevenaar werden elders ook kentekenplaten van een auto gestolen die in Ede gebruikt werden bij het tanken zonder te betalen.

tcm17339384_large.jpg
Tanken in Ede

Bij een tankstation aan de Dr. Willem Dreeslaan stopt woensdag 11 februari een Fiat Punto. De bestuurder stapt uit, tankt en stapt vervolgens gewoon weer in en rijdt weg zonder te betalen. De man sloeg duidelijk de cruciale stap van betalen voor je benzine over. Zulke door-rijders zijn meestal makkelijk te vinden via hun kenteken. Maar toen de politie het kenteken op deze Punto invoerde bleken die platen gestolen te zijn.

tcm17339383_large.jpg
Kentekenplaten

Op de Fiat Punto van de dader zaten gestolen kentekenplaten. Later werden deze kentekenplaten langs een weg teruggevonden, samen met wat spullen die afkomstig waren van de woninginbraak Zevenaar. Nogal domme zet dus, want dankzij dit onbetaald-tanken-actie is nu dus bekend dat de man vermoedelijk ook betrokken is bij de inbraak in Zevenaar.

tcm17339381_large.jpg
Dader

De man is licht getint; heeft een kort baardje; een vrij kleine neus en droeg 11 februari in Ede bij het tanken een grote muts; een leren jackje en zwarte schoenen met witte zolen en hij reed dus in een Fiat Punto.

  • Wie (her)kent de man aan de hand van de getoonde bewakingsbeelden, mogelijk in de combinatie met de Fiat Punto?

Thorbeckestraat

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.