Overlijden man (58) na overval in woning aan het Goudenregenplantsoen

  • Rijnsburg
  • Update¬†

Het echtpaar wordt in hun slaap overvallen en loopt voor de man des huizes fataal af.

Update

5 tips, waarvan er 3 die direct aanknopingspunten opleverden. Het team is hiermee volop aan de slag.

In de nacht van zondag 3 op maandag 4 augustus 2014 werd rond 02.30 uur een echtpaar in hun huis aan het Goudenregenplantsoen in Rijnsburg overvallen. Meerdere overvallers belaagden hen terwijl zij sliepen, doorzochten de woning en vertrokken met een nog onbekende buit. Toen agenten kort daarna arriveerden, bleek de man des huizes (58) niet meer aanspreekbaar. Reanimatie mocht helaas niet meer baten en hij overleed ter plekke.

tcm17324109_large.jpg
Onderzoek

Het onderzoeksteam is dringend op zoek naar getuigen of mensen die andere informatie hebben die mogelijk van belang is. Het is nog niet bekend om hoeveel daders het exact gaat en of zij gebruik maakten van bijvoorbeeld een auto en in welke richting zij na de overval gevlucht zijn.

tcm17324108_large.jpg
Omgeving

Het Goudenregenplantsoen is een doodlopende straat in een veelal rustige buurt, dus het kan zijn dat iemand iets is opgevallen de avond van zondag 3 augustus en de daarop volgende nacht van zondag 3 op maandag 4 augustus.

tcm17324110_large.jpg
Verkenning

Niet uit te sluiten valt dat de daders de woning en omgeving hebben voorverkend. De politie vraagt daarom of er mensen zijn die in de dagen voorafgaand aan de overval, bijzondere of afwijkende zaken zijn opgevallen in de straat of rond de woning van de slachtoffers.

  • Wie is er in de nacht van zondag 3 op maandag 4 augustus 2014 rond 02.30 uur getuige geweest van de overval op een echtpaar in hun woning aan het Goudenregenplantsoen in Rijnsburg?

  • Wie heeft de daders op hun vlucht gezien?

  • Wie is er in de nacht van zondag 3 op maandag 4 augustus of de avond of dagen ervoor iets opgevallen rond de woning of in de omgeving wat met de overval te maken zou kunnen hebben?

Goudenregenplantsoen

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.