Overval eigenaresse restaurant Kook op de Rucphensebaan

  • Roosendaal
  • Update 

Hardhandig wordt de witte Gucci-tas met dagomzet van haar afgerukt.

Update

De politie hoort graag nog meer over de beroving.

Op donderdag 26 februari 2015 rond 22.45 uur wordt de eigenaresse van restaurant Kook op de Rucphensebaan in Roosendaal overvallen. Na sluitingstijd vertrekt ze samen met een andere medewerkster en heeft de dagopbrengst in haar witte Gucci-handtas. Als ze eenmaal in haar auto zit, ziet de eigenaresse twee jongens naast haar. Ze denkt dat ze haar iets willen vragen en opent de deur. De twee trekken de vrouw vervolgens hardhandig uit de auto en pakken de Gucci-tas met de omzet.

  • Wie is er op donderdag 26 februari 2015 rond 22.45 uur getuige geweest van de overval op de eigenaresse van restaurant Kook op de Rucphensebaan in Roosendaal?
tcm17338242_large.jpg
Dader 1

Hij is rond de 18 jaar en is mogelijk van Marokkaanse afkomst. Hij had een zwarte muts op met daaroverheen een capuchon.

tcm17338243_large.jpg
Dader 2

Hij is waarschijnlijk nog jonger, een jaar of 16, 17. Hij droeg een zwarte glimmende jas en Adidasbroek en had de tas van de eigenaresse bij zich.

  • Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden, de signalementen en mogelijk in combinatie met een witte Gucci-tas en een aanzienlijk geldbedrag de daders?
tcm17338245_large.jpg
Regen

Het regende flink die avond dus de twee moeten behoorlijk nat zijn geworden.

tcm17338241_large.jpg
Buurt

Eén van de medewerksters vertrok iets eerder die avond en werd door haar vriend opgehaald. De vriend van de medewerkster heeft die jongens toen op een bankje zien zitten vlakbij het restaurant en meende hen vaker te hebben gezien. Mogelijk komen ze dus uit de buurt.

  • Wie heeft de jongens daar vaker in de buurt gezien?
tcm17338246_large.jpg
Vlucht

En ook hun vluchtroute lijkt erop te wijzen dat ze daar bekend zijn in de omgeving. Na de beroving rennen ze weg over de Rucphensebaan. Vervolgens steken ze de Dijkrand over en vluchten verder door het Burgemeester Godwaldtpark.

  • Wie heeft de daders op hun vlucht gezien?
tcm17338244_large.jpg
Portemonnee

In het Burgemeester Godwaldtpark hebben ze de portemonnee van de eigenaresse achtergelaten. Leeg, zonder de dagomzet.

  • Wie heeft er gezien dat de daders de portemonnee van het slachtoffer In het Burgemeester Godwaldtpark achterlieten?
tcm17338247_large.jpg
Woonwijken

Vermoedelijk zijn de daders daarna doorgelopen naar één van de woonwijken in de buurt van het park. Mogelijk komen ze daar vandaan.

  • Wie heeft er gezien waar de daders na het achterlaten van de portemonnee naartoe liepen?
tcm17338332_large.jpg
Gucci-tas

Misschien is het opgevallen dat ze sinds die avond haar witte Gucci-tas in hun bezit hebben of misschien beschikken ze ineens over een aanzienlijk geldbedrag.

  • Wie weet waar de witte Gucci-tas van het slachtoffer is, wie hem heeft, of heeft deze te koop aangeboden gezien of gekregen?

Rucphensebaan

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.