Ruit ingegooid bij fotojournalist, verdachten op beeld

  • Vlaardingen

Een persfotograaf uit Vlaardingen werd op 14 mei 2021 bedreigd. Bij zijn woning in de wijk Holy Noord werden stenen door een ruit gegooid. De vermoedelijke daders zijn op beeld vastgelegd, net als twee voertuigen die mogelijk iets met het incident te maken hebben.

Update

Er is pas één tip binnengekomen. Heeft u informatie? Geef het alstublieft door.

De fotograaf was op het bewuste moment niet thuis, maar zijn moeder wel. Zij bleef gelukkig ongedeerd. Kijkt u alstublieft naar de bewakingsbeelden en neem contact op als u iets weet over de verdachten en/of de voertuigen.

Verdachten op beeld

Twee rennende mannen met bivakmutsen op werden die vrijdagavond gefilmd, direct nadat de stenen door de ruit werden gegooid. Daarnaast staat een grijze Volkswagen Golf op beeld die door de buurt reed.
Weet of vermoedt u wie de mannen op de beelden zijn, geef het alstublieft door. Dat kan desgewenst anoniem. Ook als u meer informatie heeft over de (inzittenden van de) VW Golf, hoort de politie dat heel graag van u.

Donkerrode bestelbus

Rond het tijdstip van de intimidatie, en tegelijk met de grijze Golf, kwam ook een tweede voertuig in beeld waarover de politie graag tips ontvangt. Het gaat om een donkerrode bestelbus met donkergetinte ruiten. Weet of vermoedt u iets over de inzittende(n) en/of heeft u andere informatie die van belang kan zijn, neem alstublieft contact op met de politie.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

  • Wie herkent een of meer van de personen op de bewakingsbeelden?
  • Wie heeft informatie over de grijze Volkswagen Golf en/of over de donkerrode bestelbus? Waar zijn die voertuigen nu en wie reden erin op vrijdagavond 14 mei 2021?

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

3137 RP Holy Noord

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.